עבור לתוכן

התלבטות| yoga 2 pro(haswell) VS samasung ativ book 9

Featured Replies

פורסם

היי אני בהתלבטות קשה בין השניים,

הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389)

הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש,

מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219)

לדעתכם איזה נייד עדיף, מה היתרונות של הלונבו מול הסמסונג, והאם באמת יש משמעות לקנות אותו ולא את הסמסונג שלדעתי מספק תמורה הרבה יותר גדולה רק בדגם יותר ישן , אגב אם מישהו יודע משהו על הWIFI של הסמסונג אשמח לשמוע (אם זה חיבור כפול או בודד ואת האיכות שלו)

בתודה נתן.

פורסם

אלה מחשבים מאוד יקרים מליגת אלופות ולכן אני חושב שכדאי לך לראות את המחשבים בתצוגה, למשש קצת ולהחליט מה נראה לך יותר.

אני אוהב את הסמסונג רק שתדע שהסוללה יותר בכיוון של 5-6 שעות עבודה בדגם עם מסך fhd

הSSD הגדול מאוד מושך, השאלה אם זה הכרחי לך.

את היוגה לא יצא לי לראות עדין.

גם לדעתי מסך מגע זה nice to have ולא משהו הכרחי.

שים לב שהמחיר כולל רק שנה 1 אחריות, אם תרחיב ל-3 שנים (חובה לדעתי) אז אתה מגיע למחיר של הסמסונג.

בדקת היצע של zenbook ?

אולי מבחינת מפרט יש משהו יותר אטרקטיבי למחיר.

פורסם
  • מחבר

זנבוק אומרים הרבה תקלות, לגבי הטץ' זה בא עם מסך מבריק וזה מציק חוץ מזה שאני לא מוצא את הטאץ' לכל כך שימושי במחשבים, סתם מלכלכך את המסך.. איך אתה יודע שזה 5-6 שעות עבודה? רשום 7.5

פורסם
  • מחבר

SAMSUNG ATIV BOOK 9 PLUS אבל הוא ממש יקר.. 8.5 שעות וגם ACER SPIRE S7 מגיע לאיזה 7

פורסם

אני בדילמה דומה, וכנראה שאקח את היוגה 2 פרו. יש לי תחושה שהativ book 9 עדין מדי בשבילי והוא ישרט ויראה כמו גרוטאה אצלי אחרי שבוע של שימוש (שלא לדבר על זה שראיתי איך הativ book 5 מחזיק אצל אבא שלי) ואני צריך משהו עמיד כי 1) אני כנראה הולך לחצות איתו יבשות ו2) אני בכלליות לא מתייחס אליהם יפה במיוחד, אבל היי, הHP שלי כבר בן 8 ורק חסרים לו שני מקשים, המעטפת של המסך שבורה מאחורה והבטריה מתה, אבל הוא מתפקד אחלה (יותר טוב מimac משנת 2009!). אני כבר מעדיף את הלנובו גם אם הוא נראה קצת פחות מרשים, אבל לדעתי הרבה יותר פונקציונאלי.

יצא לי גם לשחק קצת עם הזנבוק אינפיניטי החדש (ux301la, מישהי אצלנו הזמינה אותו תוך חיסול חשבון הנסיעות שלה), יא אלוהים, להזיל ריר, אבל מצד שני לחבר טוב שלי יש את הדגם של שנה שעבר וכבר היה צריך להחליף לו שני SSDים, פחות או יותר חודש אחד אחרי השני והוא טוען שהיבואן פה בארץ די מעאפן, אז אני מפחיד לגעת בהם (שלא לדבר עם זה שהמחיר של הזנבוק החדש הוא "קצת" מחוץ לתקציב שלי).

פורסם

יש ליוגה מסך מגע מזכוכית? אם כן - לפי מה שאתה מתאר - לא ישרוד אצלך.

גם הזנבוק החדש עם מכסה זכוכית - אמנם חזק ועמיד לשריטות ומכות, אבל נפילה והוא מתנפץ.

לפי מה שאתה מתאר, אתה צריך לחשוב בכיוון של איזה lenovo עסקי בריון

פורסם
  • מחבר

רככתי את היוגה במבצע של אתמול 5500 באמת מחיר ללא תחרות, תודה לך על העזרה!

דר שווארמה אם אתה מחפש מחשב עמיד בצורה מטורפת יש את הVAIO PRO 13 שעשוי מקרבון, חומר שממש קשה לשבור או להרוס..

אבל המחיר שלו בארץ מאוד יקר.. בחול נתן להביא אותו ב6000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים