עבור לתוכן

סלקום - זמני המתנה מגוכחים

Featured Replies

פורסם

תתקשרו לסלקום,

תבחרו כל אפשרות חוץ מקניית מוצר חדש (מחלקת מכירות) ויש זמן המתנה שנע בין 30 למיליון דקות זה כבר ניהיה בלתי נסבל.

בעוד חברות זה ככה? אני יודע שאני עם הוט צריך תמיכה המענה סביר בין 2 ל20 דקות המתנה גג וגם עם אורנג' אין זמני המתנה קיצוניים בקו השני.

עכשיו אני תקוע מאתמול בלי קו טלפון בנייד של סלקום ועדיין לא השגתי נציג תמיכה כי מסתבר שלא רק שהם לא חוזרים אליך כשאתה מבקש בניתוב שיחות (ניתן להקיש 1 ונחזור אליכם בלה בלה בלה) גם יש למערכת שלהם פטיש קשה לנתק שיחות בהמתנה.

:eek2:

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מעדכן אתכם לבסוף לגבי מה שקרה מסתבר שאתר של סלקום אפשר לנהל צ'אט עם "נציג שירות".

לא ענו לי בטלפון אז ניתקתי,

ענתה לי נציגה והתקלה שלי הייתה מזה שהודעות שנשלחות אליי מהמוקד האוטומטי של המתנות מהמבצע של סלקום גרמו לכך שאיבדתי את הקליטה והיו לי שיחות חירום בלבד.

במהלך השיחה היא ביקשה ממני להוציא את הסים לתת לה מספר וכולי ובזמן שלקח לה שעה להקליד חיברתי את הסים על מכשיר אחר הוא קיבל שתי הודעות מהמוקד של המבצע ואז החזרתי אותו למכשיר הרגיל שלי ועבד רגיל בלי שום בעיה אפילו שלחתי וקיבלתי SMSים מהמכשירים האחרים שלי ואליי וכולי והכל עבד טוב.

תגובת סלקום? הנציגה אמרה שאין תקלה, לא הייתה תקלה וכולי. בנוסף מכיוון שהגענו למסקנה שזה רק מהמוקד הודעות של המבצע האופציות שניתנו לי:

1. להחליף בין המכשירים את הסים לשחרר את הנעילת קליטה המוזרה.

2. להתקשר לכל המכרים שלי ולבקש שלא ישלחו לי הודעות מהמבצע (והיא טרחה לציין שאני אבקש מהם לשלוח לה את המתנות במקום, מישהו לא קרא את התקנון :nono:).

3. לא להשתמש בטלפון עד שייגמר המבצע.

תת רמה.

פורסם

למה אתם נשארים בחברות האלו?

פורסם

יש לך חבילות אינטרנט , שהחברות החדשות לא מציעות .

מלבד זאת , יש לך אפשרות שהם יחזרו אלייך .

בדר"כ הם חוזרים .

פורסם
למה אתם נשארים בחברות האלו?

יש כאלה שמשלמים מחירים מוגחכים דרך לקוחות עיסקיים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים