פורסם 2014 בפברואר 311 שנים איך אתם מצליחים להנות כל כך מהסטוק?אני כל הזמן מתבאס ממנו, שמתי PA והמכשיר עובד טוב יותר משמעותית.יש כמה אפשרויות נחמדות בסטוק אבל זה פשוט לא שווה את זה מהחוויה הכוללת.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים יצא לפני כמה ימים Boeffla-Kernel בגרסה 5.1 סופית ויציבה , שמתאימה לגרסה 4.3 של סמסונג(וכל הגרסאות שמבוססות על הגרסה של סמסונג).http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel/Series%205.x%20(JB%204.3.x)/5.1/ נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי quantum03
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים איך אתם מצליחים להנות כל כך מהסטוק?אני כל הזמן מתבאס ממנו, שמתי PA והמכשיר עובד טוב יותר משמעותית.יש כמה אפשרויות נחמדות בסטוק אבל זה פשוט לא שווה את זה מהחוויה הכוללת.זמן סוללה.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים נראה לי שלא היית עם רום AOSP טוב, הם הרבה יותר חסוכניים בסוללה ובצריכת משאבים מהרום של samsung.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים הייתי עם SLIMBEAN. כל עוד סמסונג תמשיך להחזיק את קוד ניהול המעבד שלה (ועל הדרך המצלמה והBT) סגור הרומים שלה תמיד יהיו חסכוניים יותר.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים המכשיר שלי היום חזר מתיקון עם 4.3 ורוט האמת דווקא לא כל כך גרוע כמו שהיה בעבר.סמסונג באמת עברו שינוי דיי מהותי.אין knox בS3 נכון?
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים ירד לי עידכון אוטומטי דרך OTA ונכשל בהתקנה העידכון לא גדול 35.5 מגה אבל יש לי רום גרמני ככל הניראה לכן אני לא מצליח למצוע עליו מידע ככה שמי שנתקל ויש לו רום באנגלית תשתפו מידע על מה ולמה העדכון UPDATE LOG.זו הגירסה שלי- PDA NA5/PHONE: NA8/CSC DBT NB 1 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.