עבור לתוכן

איזה עדכון/רום להתקין ל-SGS3, האם 4.2.2 או אולי 4.3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שהמכשיר עובד לי חלק וזמן הסוללה נראה לי אחלה(לא מכיר משהו אחר), לעומת אייפון זה מעולה, אם נכנסתי הביתה בשעה 6 בערב משעה 6 וחצי בבוקר

ונשארו לי 4 אחוז זה טוב.

טחנתי את המכשיר כל היום ובהסעה חזור בהירות על מקסימום במשך 40 דקות ללא כיבוי של המסך..

• תגובות 36
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עידן ממליץ לך לשים את הבהירות במתב אוטומטי ועל המקסיצום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח.

פורסם
  • מחבר
עידן ממליץ לך לשים את הבהירות במתב אוטומטי ועל המקסיצום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח.

כן אני עובד עם זה אבל במצב חשוך בהסעה המסך היה לי יותר מדי חשוך ואמרתי יאאאלה ניתן בבהירות גם ככה אני בדרך הביתה:D

פורסם

בבהירות אוטומטית הכל נראה חשוך וככה לא נהנים מהמסך המדהים של המכשיר הזה!

זו דעתי...

פורסם
  • מחבר

^מחזק..

פורסם
בבהירות אוטומטית הכל נראה חשוך וככה לא נהנים מהמסך המדהים של המכשיר הזה!

זו דעתי...

לדעתי זה תלוי בבן אדם עצמו כי יש כאלה ששמים בהירות מקסימלית תמיד וככה זה "נוח להם"(גם בחושך) ולי אישית זה כבר כואב בעיניים ואני מעדיף שהבהירות תיהיה מותאמת לעוצמת התאורה שבה אני נמצא.

בכל מקרה כל אחד והדעה שלו...

פורסם
  • מחבר

אני באמת אוהב בהירות גבוהה, גם במסכים בבית אני עובד עם בהירות מאוד גבוהה.

הקטע שבסך מחשב לא צריך לחשוב על חסכון בסוללה :-)

פורסם

אחרי עבודה של יום עם הרום 4.3 הבריטי אז הרום פשוט מצוין,המכשיר עובד מהר מאוד וחלק והלאג בחייגן כמעט ונעלם.

לגבי הסוללה אותו דבר כמו ה4.1.2 שזה אומר סוללה נזללת אם משתמשים במכשיר בצורה אינטנסיבית עם בהירות מלאה.

אני נמצא באמצע ככה שהסוללה מחזיקה לי כמעט כל היום.

ושוב אין כמו בהירות מלאה כי ככה רק נהנים מהמסך של המכשיר שעדיין נחשב למדהים!

נערך על-ידי ori24

פורסם
  • מחבר

מאיפה הורדת את הרום הזה?

פורסם
  • מחבר

אם היה נותן לי קישור לרום שהוא התקין וניסה זה היה מעולה..

נערך על-ידי idanmal

פורסם

נתתי לינק בעמוד הקודם...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
התקנתי את ה4.3 הבריטי ועובד מצוין.

לגבי סוללה לדעתי אותו דבר כמו ה4.1.2,לא הרגשתי שום חסכון כפי שהבטיחו.

המכשיר אבל עובד קצת יותר מהר וחלק.

התקנתי את זה:

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=BTU#firmware

הגרסה הראשונה,צריך להרשם לפני.

בקיז איך הוא קובע איזה גרסת רום הוא מוריד? למשל S3 שלי הוא מאנגליה אבל הגרסה בקיז היא DBT שזה גרמניה כפי שמצאתי. יש הבדל בין האנגלי לגרמני?

עידן ממליץ לך לשים את הבהירות בממב אוטומטי ועל המקסימום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח.

לא נוגד אחד את השני שני ההגדרות הנ"ל? ניסית לשחק אם מינ' מקס' במצב אוטומטי- שום הבדל.

נערך על-ידי LoopXXX

פורסם

מגרסה 4.1.2 אם אני זוכר נכון, סמסונג הוסיפו למצב האוטומטי אפשרות של פלוס ומינוס, תחשוב שיש לך בהירות מותאמת לתאורה ואתה יכול למשוך אותה עוד יותר גבוהה או נמוך ממה שיש תחת תחום מוגדר לאותה בהירות.

מצד אחד זה לא בהיר מידי ומצד שני זה לא חלש מידי, מאוד נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים