פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר האמת שהמכשיר עובד לי חלק וזמן הסוללה נראה לי אחלה(לא מכיר משהו אחר), לעומת אייפון זה מעולה, אם נכנסתי הביתה בשעה 6 בערב משעה 6 וחצי בבוקר ונשארו לי 4 אחוז זה טוב.טחנתי את המכשיר כל היום ובהסעה חזור בהירות על מקסימום במשך 40 דקות ללא כיבוי של המסך..
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים עידן ממליץ לך לשים את הבהירות במתב אוטומטי ועל המקסיצום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר עידן ממליץ לך לשים את הבהירות במתב אוטומטי ועל המקסיצום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח. כן אני עובד עם זה אבל במצב חשוך בהסעה המסך היה לי יותר מדי חשוך ואמרתי יאאאלה ניתן בבהירות גם ככה אני בדרך הביתה
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים בבהירות אוטומטית הכל נראה חשוך וככה לא נהנים מהמסך המדהים של המכשיר הזה!זו דעתי...
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים בבהירות אוטומטית הכל נראה חשוך וככה לא נהנים מהמסך המדהים של המכשיר הזה!זו דעתי...לדעתי זה תלוי בבן אדם עצמו כי יש כאלה ששמים בהירות מקסימלית תמיד וככה זה "נוח להם"(גם בחושך) ולי אישית זה כבר כואב בעיניים ואני מעדיף שהבהירות תיהיה מותאמת לעוצמת התאורה שבה אני נמצא.בכל מקרה כל אחד והדעה שלו...
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מחבר אני באמת אוהב בהירות גבוהה, גם במסכים בבית אני עובד עם בהירות מאוד גבוהה.הקטע שבסך מחשב לא צריך לחשוב על חסכון בסוללה :-)
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אחרי עבודה של יום עם הרום 4.3 הבריטי אז הרום פשוט מצוין,המכשיר עובד מהר מאוד וחלק והלאג בחייגן כמעט ונעלם.לגבי הסוללה אותו דבר כמו ה4.1.2 שזה אומר סוללה נזללת אם משתמשים במכשיר בצורה אינטנסיבית עם בהירות מלאה.אני נמצא באמצע ככה שהסוללה מחזיקה לי כמעט כל היום.ושוב אין כמו בהירות מלאה כי ככה רק נהנים מהמסך של המכשיר שעדיין נחשב למדהים! נערך 2013 בדצמבר 2611 שנים על-ידי ori24
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אתה יכול לחפש כאן רומים רשמיים של סמסונג.http://www.sammobile.com/firmwares/
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מחבר אם היה נותן לי קישור לרום שהוא התקין וניסה זה היה מעולה.. נערך 2013 בדצמבר 2611 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 בינואר 311 שנים התקנתי את ה4.3 הבריטי ועובד מצוין.לגבי סוללה לדעתי אותו דבר כמו ה4.1.2,לא הרגשתי שום חסכון כפי שהבטיחו.המכשיר אבל עובד קצת יותר מהר וחלק.התקנתי את זה:http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=BTU#firmwareהגרסה הראשונה,צריך להרשם לפני. בקיז איך הוא קובע איזה גרסת רום הוא מוריד? למשל S3 שלי הוא מאנגליה אבל הגרסה בקיז היא DBT שזה גרמניה כפי שמצאתי. יש הבדל בין האנגלי לגרמני?עידן ממליץ לך לשים את הבהירות בממב אוטומטי ועל המקסימום, זה דבר נחמד שסמסונג הוסיפו וזה מאוד נוח.לא נוגד אחד את השני שני ההגדרות הנ"ל? ניסית לשחק אם מינ' מקס' במצב אוטומטי- שום הבדל. נערך 2014 בינואר 311 שנים על-ידי LoopXXX
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מגרסה 4.1.2 אם אני זוכר נכון, סמסונג הוסיפו למצב האוטומטי אפשרות של פלוס ומינוס, תחשוב שיש לך בהירות מותאמת לתאורה ואתה יכול למשוך אותה עוד יותר גבוהה או נמוך ממה שיש תחת תחום מוגדר לאותה בהירות.מצד אחד זה לא בהיר מידי ומצד שני זה לא חלש מידי, מאוד נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.