פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים קראתי שיש המון באגים ברשמית 4.3 אז על מה אתם ממליצים?אציין שאין לי שום רקע או נסיון, עברתי לאנדרואיד אחרי שנים של שימוש ב-IOS
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים נראה לי שעדיף לשאול את זה אצל iAndroid בפורום Galaxy S3 .iAndroid - פיתוח ורומים ל- i9300iAndroid - מדריכים ל- Galaxy S3XDA - Samsung Galaxy S IIIXDA - Galaxy S III Android Development(מסודר לפי כמות צפיות)
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים יצאו גרסאות 4.3 מתוקנות אחרי שהגרסאות הראשונות היו באמת על הפנים.לפי מה שהבנתי הגרסה המתוקנת של ה4.3 דווקא טובה והבאגים תוקנו.אני מתכון להתקין את ה4.3 הבריטי ואז אדע יותר טוב.
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר אפשר קישור, הסבר משהו?האמת שיש פה מדריך באתר ל4.3 אבל ברוב התגובות רשום שיש מלא באגים.כותב המדריך רשם שהקישורים עודכנו אבל לא ידוע אם זו גרסת 4.3 מתוקנת. נערך 2013 בדצמבר 2411 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים יצאו גרסאות 4.3 מתוקנות אחרי שהגרסאות הראשונות היו באמת על הפנים.לפי מה שהבנתי הגרסה המתוקנת של ה4.3 דווקא טובה והבאגים תוקנו.אני מתכון להתקין את ה4.3 הבריטי ואז אדע יותר טוב.איזו גרסה? ה4.3 הראשונה היתה זוועה
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר אוקי אז מה מומלץ? חשובים לי חיי סוללה ארוכים אני עם הרום הזה שהבנתי שהוא עתיק:
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים בקשר לחיסכון בסוללה חוץ מהרום תנסה גם את האפליקציה הבאה One Power Guard http://www.xda-developers.com/android/one-power-guard-battery-saver-app-released-free-on-xda/ אני ניסיתי אותה אבל רק על AI Mode והרגשתי בשיפור, יכול להיות שלפי השימוש שלך תעדיף מצב אחר בכל מקרה תנסה ואם לא תאהב מקסימום תסיר. AI Mode: It intelligently adjusts cpu frequency and optimizes kernel to greatly extend battery time according to system loading.Powersave Mode: It runs devices under low frequency to extend standby time. Game/Video Mode: It provides flow game and video experience while offering satisfactory power-saving strategy. Call Mode: It powers up the core function of phone conservation. For business persons trapping by phone. Standby Mode: It lowers system frequency and prolongs stand-by time to the extreme. For sleepers and dreamers. Custom Mode: It indulges pros to customize cpu frequence, scheduling and io adjustment, and to choose parameters of their own.
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים ממליץ להמנע מכל האפליקציות האלו של החיסכון, בדרך כלל סתם פוגע בחווית השימוש במכשיר.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים התקנתי את ה4.3 הבריטי ועובד מצוין.לגבי סוללה לדעתי אותו דבר כמו ה4.1.2,לא הרגשתי שום חסכון כפי שהבטיחו.המכשיר אבל עובד קצת יותר מהר וחלק.התקנתי את זה:http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=BTU#firmwareהגרסה הראשונה,צריך להרשם לפני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.