עבור לתוכן

יש טעם/נכונות לשדרג מ S3 למכשיר דגל אחר נוכחי ?

Featured Replies

• תגובות 32
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מחר חבר יוכל לעזור לי ברום , אז מה עדיף

slimbean 4.2.2 או slimbean 4.3 ? ומה ההבבדל?

*הכי חשוב שלא יהיו השהיות/לאגים קירטועים/ בין יציאות וסגירות או מעברים בין אפליקציות

נערך על-ידי alexc32

פורסם

לדעתי בגלל שבS3 יש רק 1GB ראם תשים 4.4.2, בצריכת זיכרון שום ובזבוז המשאבים הוא קטן מאוד יחסית לגרסאות אחרות, המכשיר שלך יפיק את המיטב.

פורסם
  • מחבר

slimbean 4.2.2 אז יש הסכמה לא לשים את זה אלה 4.3 ומעלה

אני אז אשים את 4.3 ואם יהיה סבבה ואני יוהב את זה אז ברגע שיצא ה 4.4.2 לא בטא אז מקיסמום ונתקין אותו, לא ככה?

נערך על-ידי alexc32

פורסם

יש המלצות לרומים שמתאימים ל I9305 (עם 2G RAM)?

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת על בטוח לפני שאני מבצע איזה תהליך של צריבת רום ,

מכל סיבה שהיא אם אני ארצה לחזור בחזרה למערכת הפעלה המקורית הנוכחית שיש לי עכשיו אני אוכל לעשות זאת בקלות?

פורסם
  • מחבר

^

כרגע בשבילי זה סינית

נ.ב: עברתי כל כל מיני רומים ומצאתי את זה:

[h=1]S4 Revolution Android 4.3 Jelly Bean ROM For The Samsung Galaxy S3 i9300[/h]

ראיתי ביקורת שהרום יציב וחלק ומאגד את היתרונות של NOTE 3 עם ה S4 + S3 , אומרים סוללה מחזיקה הרבה , והמערכת חלקה .

מה אתם אומרים אליו?

פורסם

גרוע

פורסם
  • מחבר

תתקין את ה -recovery

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1719744

דרך odin ,פשוט תפעל על פי ההוראות.

בשביל להתקין את

ה recovery עפי ההוראות שבלינק , אני צריך קודם לעשות רוט ?

פורסם

אל תשתמש ברומים מבוססים AOKP (כדוגמת CM).

ניסיתי את CM10.2 על ה-N7100 שלי בכמה הזדמנויות שונות - המצלמה קורסת, המצפן לא עובד, רעש סטטי בבלוטוס.

חבר שלי עם GS3 סבל מבעיות דומות.

לתוצאות הכי טובות הגעתי עם רומים מבוססים על רום סמסונג מקורי אבל מופשט (ללא החבילת תוכנות של סמסונג כמה KNOX וחבריו.) ולאנצ'ר NOVA.

כרגע אני עם רום מבוסס סמסונג, PHOENIX ROM 4.3 וללא שום בעיות.

פורסם

Thermalion אני חולק עליך, אני כמעט בטוח שהבעיות הללו היו בגירסה לא סופית או שהייתה לך טעות באחד משלבי תהליך הצריבה.

רומים מבוססי AOSP תמיד יהיו יותר מהירים ויעילים מאלו שמבוססים על הרומים של סמסונג כי המפתחים היום מאוד משקיעים ועושים התאמה שלא תבייש את היצרניות, הצריכת משאבים שלהם נמוכה משמעותית ואין את כל הגימיקים של סמסונג, חוץ מזה היא יותר מלאה מהמערכת שגוגל שמה במכשירים ונותנת מענה לאפשרויות שחסרות ברום של גוגל ויש באלו של יצרניות אחרות (למשל משהו פשוט יחסית: ברום של גוגל שאתה מכוון את הבהירות על אוטומטי אתה לא יכול לכוון יותר או פחות כמו שיש ברומים של סמסונג ושל LG, ברומים מקוסטמים האופציה הזאת באה בצורה מובנית.

בדבר אחד אתה צודק, על הנייר היא אמורה לעבוד טוב יותר כי היא מביאה למכשיר את הדרייברים הכי עדכניים בשבילו אבל בפועל ליצרניות יש הרבה בעיות ברומים שלהם ולכן רום מקוסטם יהיה עדיף.

לרוב מי ששם רומים מבוססי סמסונג אלו כאלה שחובבים את הטאצ'וויז שאומנם במגמת שיפור אבל עדיין לא בשיאו, זה עניין של העדפה, אם טוב לך אז תהנה.

אגב אני מניח שהתכוונת לAOSP ראשי תיבות של Android Open Source Project.

AOKP זה רום אחר שמבוסס על AOSP וכולל תוספות אחרות. שמתי את זה בהיפר קישור כדי שתראה את ההבדל אם לא ידעת עליו.

-LosNir- אני מציע שתפתח דיון משלך כדי שיהיה מסודר ונוח, אתה מוזמן להתייעץ איתי בפרטי

פורסם

כן, התכוונתי ל-AOSP. בכל מקרה, כל הבעיות האלה נדדו מגירסת CM10.1 ועד ל-CM10.2 ששם כבר נמעס לי (גם בגירסאות היציבות וגם בליליות).

אני אישית ממשיך להשתמש ב-TW אבל רק כי לא מצאתי תחליף טוב לטאסקר ווידג'ט של סמסונג, אבל למאט זה NOVA עדיף.

ניסיתי הרבה רומים, ומבין כולם, למאט תקלות של FR מידיי פעם (שבדרך כלל אפשר לסדר ע''י תיקוני תוכנה), הרום מבוסס סמסונג באופן מצחיק הרבה יותר יציב ואפקטיבי, מה שגם רום מבוסס AOSP לא מאפשר להקליט שיחות, שלדעתי ממש חסר.

לרום של סמסונג יש גם מבחר טוויקים וקרנלים הרבה יותר גדול, ואת רוב התוכן זבל של סמסונג אפשר למחוק יחסית בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים