עבור לתוכן

מחפש סמארטפון חדש - תקציב עד 850 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים.

מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים:

א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד.

ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני.

ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו).

ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'.

ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות).

ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה).

ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים.

ח. חובה תמיכה בעברית

ט. ואחרון אבל לא פחות חשוב הוא עניין הסוללה - שתחזיק מעמד ולא תחייב אותי "לחיות" ליד שקעי חשמל.

ההעדפה היא לטלפון חדש ולא ליד שנייה (קצת חושש מכל הקטע של אמינות המוכרים).

מעבר לכך פתוח להצעות - כולל טלפונים סיניים (אבל יש לקחת בחשבון שאני לא מתכוון להתעסק ברוטינג וכו', המכשיר צריך להיות user friendly).

נקודה נוספת - 850 זה בערך התקציב מקסימום מבחינתי להשקעה בסמארטפון, ככה שאשמח לקבל הצעות למכשירים בטווח מחירים אטרקטיבי יותר אם ניתן...

מצטער על החפירה, אבל נראה לי שנתתי את מלוא הנתונים הרלוונטיים :)

מודה מראש על כל עזרה שתינתן

נערך על-ידי shaolin

פורסם

ב-850 שקל נכנסים לך לא מעט מכשירים סיניים (במיוחד אם יש לך קצת מזל ותצליח להתחמק מהבדיקה האקראית של המכס אבל אסור לבנות על זה).

קשה לדעת לאיזה מכשיר יש את כל התכונות שאתה דורש, במיוחד אם קונים מחו"ל.. זה עניין של קצת הימור.

אני לא מכיר אף מכשיר עם סוללה מדהימה, כזאת שבשימוש אינטנסיבי כל יום, לא תצטרך לחבר לטעינה בערב (פרט לדגם אחד של LENOVO שכולל סוללה מפלצתית של 4000ma אבל שאר התכונות של הטלפון לא מדהימות במיוחד).

אני הזמנתי לאחרונה את ה inew V3 במחיר של 613 שקל (לפני מיסים). אם לא דחוף לך אתה יכול להמתין שהוא יגיע ואני אחווה את דעתי. הוא דק מאד וקל, מסך 5 אינץ' ואמורה להיות לו מצלמה איכותית.

פורסם

THL W200, מכשיר מצוין שעונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

פורומים בחו"ל מלאים בתלונות על חוסר תפקוד ה GPS במכשירי THL..

פורסם

הבעיות האלו נפתרו ב-W200.

פורסם

יכול להיות אבל אני רואה שהמחיר שלו בסביבות ה-800 שקל במעמד הקנייה. אם נעצר במכס צריך להוסיף עוד 33 אחוז וזה כבר מעל התקציב שצויין פה.

פותח הת'רד יצטרך להחליט אם הוא לוקח הימור או מגדיל את התקציב במקרה שידרש לשלם מיסים.

פורסם

לא נכון.

http://www.tinydeal.com/thl-w200-50-ips-mtk6589t-4-core-android-421-3g-phone-p-97760.html

במקרה שלי הוא עלה 720 ש"ח (הוספתי עוד כמה דברים ביחד איתו), הוא נתפס לרוע מזלי והם חייבו אותו בעוד 214 ש"ח כאשר המחיר שצוין עליו במכס הוא "600 ש"ח מחיר אינטרנטי".

מה שאומר שזה לא יעבור את ה-850 בהרבה אם בכלל, רק לי ולדוד משה כאן בפורום זה נתפס, שכנעתי עוד מספר חברים שלי לקנות אותו, לאף אחד הוא לא נתפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים