עבור לתוכן

מחשב נייד לשימוש משרדי בסביבות 5-5.5אש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש נייד בגודל 15".

השימוש הוא בבית בלבד, וככזה אין צורך בנידות מושלמת. חשוב שיהיה נוח לשימוש.

כמו כן חשוב לי אחריות ארוכה ואם אפשר גם שירות בבית הלקוח.

אמינות תמיד חשובה, למרות שזה לא משהו שאפשר לצפות מראש, וגם חשוב לי נורא שיהיה שקט\קריר במשטחים שנוגעים במהלך שימוש במחשב (איזור העכבר ומקלדת)

משיטוט בפורום נראה שהמחשבים בטווח מחירים הנל הם מסדרת אסוס, N550JV שמגיעים עם או בלי מסך מגע.

בסהכ נראה מחשב מעולה, ולא נראה לי שאפשר ליפול איתו.

לפי ביקורות ברשת נראה שהסוללה מחזיקה יפה (במידה וצריך), שהוא יחסית קר ויחסית שקט.

גם מקבלים אחריות בבית ל-3 שנים.

מה שאני תוהה הוא האם קיים משהו נוסף בטווח המחירים הנל ששווה לשקול. בסופו של יום אני כנראה לא אצטרך כ. מסך כה חזק כמו שמגיע עם המחשב. אולי יש מקום להתפשר על רכיב כזה או אחר ולמצוא מחשב שעדיף.

אם יש משהו שמגיע בשילוב עם SSD קטנטן זה בכלל יהיה מעולה.

אשמח לעזרתכם בנושר

פורסם

אתה בקלות יכול לקחת את ה-N56VB ב-4000 ש"ח עם מעבד I5, יתאים מעל ומעבר לשימושים הכלליים שרשמת ועדיין עם מסך FHD מט.

אם אין צורך בצורב, תחליף אותו בכונן SSD מהיר של סמסונג נניח ויהיה לך אחלה מחשב לבית. תתקין עליו את מע' ההפעלה ואתה מסודר. בעתיד אם תרצה תוסיף עוד זיכרון RAM וזהו בגדול.

מבחינת זמן סוללה תוכל לצפות לכ-3.5-4 שעות משני הדגמים. מספיק לדעתי לשימוש ביתי.

פורסם
  • מחבר

ובכן, באופן מפתיע דווקא כן יש צורך בצורב.

לא הצלחתי למצוא שילוב של SSD+HDD+DVD ב 15", האם להפסיק לחפש?

זה משהו שכן אני מנסה להתאמץ קצת יותר עבורו, אני יודע כמה SSD משפר את חווית השימש בתגובתיות וטעינת תוכנות\מ"ה.

בסטנדרטים של היום 15" זה גדול, האם אין יצרן שמספק מחשב עם מקום ל 2 כוננים?

לגבי ה N56VB, בהחלט אופציה (במידה וארד מהSSD)

לגבי ראם, אני מניח שנכון להיום 8ג"ב יכולים לספק בכבוד כל משתמש ביתי שאינו הולך להריץ כמה IDE במקביל

פורסם

יש לך בעיה להסתדר עם צורב חיצוני?

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזה נשמע קטנוני (לי אישית זה לא מפריע) כן, מי שעתיד לרכוש את המחשב מעדיף הכל בחתיכה אחת.<br><br>

פורסם

לא הבנתי "מי שעתיד..." - בתור מחשב יד2 עוד 3-4 שנים?

אז תחזיר את הצורב ואת ה-SSD תשים במחשב אחר או משהו.

זה מחשב בשבילך, לא מחשב בשביל מישהו אחר.

פורסם
  • מחבר

סליחה, לא התנסחתי כמו שצריך. הייתי בדרכי לתקן את עצמי אבל אתה ממש בהיכון :D

זה עבור קרוב משפחה, אני יש לי מחשב ואת הדרישות שלי אני מכיר. עולם ה 15" ממש לא מוכר לי ולכן אני מתייעץ פה.

הוא לא יודע כ"כ לבטא מה הוא צריך במילים, מאחר ואני מכיר את השימוש שלו ואת התלונות שלו בנייד הנוכחי שלו, אני יודע שהוא יהנה מהשיפור בחוויית השימוש עם SSD

יחד עם זאת הוא זקוק לצורב מדי פעם ולא נראה לי שחיצוני זו אפשרות.

לא קטסטרופה, כן..אני פשוט מנסה להבין אם קיים נייד שיש בו מקום ל2 הרדיסקים. יש לי חבר עם נייד של אסוס מלפני כמה שנים ואצלו יש אפשרות, לכן קיוויתי אולי להיתקל במשהו דומה גם עכשיו

פורסם

מדי פעם זה פעם בחודש? חשוב להבין את השימושים, כי לפעמים אנשים "ננעלים" על משהו שלא תורם להם בסופו של דבר מתוך תפיסה נוסטלגית.

חשוב לברר את זה.

תכף תרשום לי שהוא צריך כונן דיסקטים במחשב הנייד.

אם זה שימוש של פעם בחודש - אז באמת שזה שטויות מבחינת חיבור צורב חיצוני USB למחשב לביצוע המטלה של להכניס דיסק למחשב.

מחשב 15.6" לא יגיע לרוב עם מקום ל-2 כוננים קשיחים, מחשב 17.3" כן אבל זה במחיר של משקל רב יותר (3-3.5 ק"ג בערך).

פורסם
  • מחבר

אני אברר זאת יותר לעומק וכך אחליט.

כנראה שיהיה זה ה N56VB כפי שציינת קודם, הוא יעשה את העבודה היטב.

לגבי SSD, כרגע בצד. אם יהיה צורך - במקום הצורב.

תודה רבה על היעוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים