עבור לתוכן

סניף מגה בעיר זבולון קריית אתא מסרב להפקיד בקבוקים בתוך הסניף, אין לאן להגיש תלונה

Featured Replies

פורסם

שלום:

היום ב-8:20-8:30 בערך, הלכתי לסניף מגה בעיר זבולון קריית אתא (שפעם היה מגה בול קריית אתא), במטרה לעשות קניות והיו לי שני בקבוקי זכוכית להפקדה.

כאשר הגעתי לקופה הראשית כדי להפקיד את הבקבוקים, במקום שהקופאית תקח את הבקבוקים ותחזיר לי פיקדון (כמו בשאר המרכולים שבהם עשיתי קניות, כוללה סניף מגה בול קסטרא), היא סרבה לקבל אותם ואמרה לי שההפקדה מתבצעת מחוץ לסניף במחסן שלהם (שנמצא בצד השני של הבניין שמכיל בין השאר גם את הסניף של רשת "יש" ועוד כמה חנויות).

מאותו הרגע שלפתי את מצלמה שלי כדי לנסות להשתמש באפשרות הצילום סרטונים כדי להקליט את המתרחש על מנת שאוכל להשמיע את זה לגורם הרלוונטי במקרה הצורך, אולם מאחר והייתי היסטרי, לא תפעלתי נכון את המצלמה כך שההקלטה לא בוצעה (ובאותה ההזדמנות, אחד מהלקוחות העיר לי שעל פי החוק [איזה חוק לעזאזל!], אסור לצלם בסניף...).

אמרתי לקופאית שבפעם האחרונה שהפקדתי בקבוקים בתוך הסניף, קיבלו את הבקבוקים והחזירו לי פיקדון בלי כל אי נעימות - לא עזר (יש לציין כי הקופאית שהייתה בקופה הראשית, הייתה אותה האישה שהיו לי איתה התקלויות בפעמים קודמות בכל הקשור להפקדת בקבוקים בסניף, כאשר הוא עוד היה נקרא "מגה בול קריית אתא", ובפעם האחרונה שהפקדתי בקבוקים בסניף בלי אי נעימויות, כאשר הוא כבר החליף את שמו ל"מגה בעיר זבולון קריית אתא", הייתה בקופה אישה אחרת).

התווכחתי איתה שעצם זה שהיא מסרבת לאפשר לי להפקיד בתוך הסניף, אלא במחסן (שאף לקוח לא אמור להגיע לשם) זו עבירה על החוק - לא עזר

רק לאחר שאיימתי להגיש תלונה אצל גורמים רלוונטיים, היא לקחה את הבקבוקים ונתנה לי פיקדון.

ניסיתי להגיש תלונה על הסניף במספר הראשי של רשת מגה (1-800-357-357)(כן, מסתבר שהם ביטלו את המותג "מגה בול", והחליפו אותו ב-You): פתוחים רק בימי ראשון עד חמישי. ניסיתי במשרד להגנת הסביבה (02-6495803/4): מענה קולי בשתי השלוחות. התקשרתי ל-6911* מוקד החירום, כדי לברר היכן ניתן להגיש תלונה, והנציג אמר לי שגם הם פתוחים רק בימי ראשון עד חמישי. ניסיתי במועצה הישראלית לצרכנות (1-700-727-888: המספר שרשום בתחתית האתר שלהם): מישהי אמרה לי "זה טעות במספר", כאשר שאלתי האם זה המועצה לצרכנות.

לבסוף לא נשארו לי אופציות, והתקשרתי לסניף מגה בעיר זבולון קריית אתא כדי להתלונן. הפקידה אמרה לי שעל פי הנוהל אצלם, ההפקדה מתבצעת במחסן שלהם (שנמצא בצד השני של הבניין), כי "זה לא בריא להחזיר בקבוקים בסופר" (הכוונה הייתה לבקבוקים שנאספו מבחוץ).

הקלטתי את השיחה במחשב שלי באמצעות היישום רשמקול והמיקרופון שלי, כאשר הטלפון האלחוטי נמצא על רמקול (על מנת שישמעו את שני הצדדים), אך אינני יכול להעלות את הקובץ של השיחה המוקלטת לאתר (ניסיתי בפורמט שהוא שמר לי WMA, וכן בפורמט WAV, אך HWzone מסרב לקבל את הקובץ, וטוען כי הקובץ שגוי).

מה כבר אפשר לעשות בנידון אם כל הגורמים הרלוונטיים להגשת תלונה על סניף מרכול שעושה בעיות בכל הקשור לפיקדון בקבוקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים