עבור לתוכן

נייד כמחשב מדיה HTPC, תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו.

• חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק.
  • גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב.
  • צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם.
  • כונן אופטי לא חובה.
  • רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8.
  • גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש.
  • תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה.

הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר למשימות הנ"ל, או שנייד הרבה יותר יקר אשמח לדעת..

תודה רבה!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש למישהו דעה על: Asus X202E או X200CA (לא יודע מה ההבדל)?

CPU: i3-3217U

Graphics: Intel® HD Graphics 4000

RAM: 4GB DDR3 1600MHz RAM

HD: 500GB (SATA) 5400rpm

מחיר באזור 2500 ש"ח

תודה!

פורסם

במחיר הזה אתה משיג מחשבים הרבה יותר טובים.

ולדעתי כדאי לך לבחון אפשרות לנייח קטן, לא אמור לעלות לך הרבה. פחות מנייד בטוח ובטח שלא 2500 ש"ח.

ה-ASUS שהבאת לא משהו ואם המחשב ממילא "נייח" אז אל תגביל את עצמך למחשבים קטנים מאד, אלו פחות טובים ומסורסים בביצועים וביציאות USB למיניהם וחיבורים אחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אפשר להשיג את הדגם שהצעתי גם באזור 2300 ש"ח. אהבתי גם שיש לו מסך מגע. אילו ניידים הרבה יותר טובים במחיר הזה אתה מציע?

הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא בעיקר כי אני רוצה מסך - כדי שאוכל לשמוע מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה.

פורסם

http://www.cwc.co.il/product/מחשב נייד סמסונג 270e5e-k02il

מסך מט, ללא מסך מגע. מעבד I3 סטנדרטי ולא חסכוני U שחלש יותר.

בעניין ה-ASUS -

אני לא חושב שיש בעיה לנגן במעבד המוחלש FHD, אבל בכל זאת רצוי שיהיה קצת מעל הבסיסי ביותר לדעתי.

בביקורת של דגם מחשב דומה עם המעבד הזה תקרא מה רשמו בעניין ה-Media Playback :

http://www.cclonline.com/article/1009/Review/Netbooks/Asus-Vivobook-S200E-11-6-Review/

יתכן והמסך מגע יהיה לך יותר "אינטרקטיבי" לבית, החלטה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים