עבור לתוכן

LG G2 אחריות?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתעניין במכשיר LG G2 32GB

קיימות חנויות שמציעות שנה אחריות

וחנויות שמציעות שנתיים אחריות בתוספת מחיר של 100-200 שח

האם שווה לשלם יותר ולקבל שנתיים אחריות?

וגם, שמתי לב שיש כמה יבואנים, למשל "אחריות יבואן רשמי" ואחריות של יבואנים בשמות אחרים, למשל יבואן מקבילי או בשם אחר, האם זה משנה מי היבואן? או מי עדיף?

וגם, בחלק מהכותרות רשום כולל עברית, מה זה אומר? האם יש לא בעברית, האם אני צריך עברית או... פשוט מעולם לא השתמשתי בטלפון חכם.

תודה.

פורסם

הG2 בא עם אנדרואיד 4.2.2 והוא כולל עברית מובנת בכל הגרסאות שלו, אין G2 שנמכר ללא עברית, עם זאת, יכול להיות שהוא יבוא באנגלית ותצטרך לשנות אותו לעברית, אבל מדובר בתהליך שלוקח דקה, ללא שום סיכונים, ויש מלא מדריכים ברשת(זה פשוט בהגדרות, שפה).

פורסם

^^ הגרסה הקוראנית מגיעה ללא עברית.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאעדיף אנגלית

אז יש איזה שהו יבואן מועדף? שם? כי אני לא יודע מאיזה חנות (כל אחד מציע מיבואן שונה) לקנות

פורסם
לגבי "אחריות יבואן רשמי" קרא את הכתבה הזו http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000902323

זאת כתבה מטעה ומטומטמת.

אז היו לקוחות שנתקלו בבעיות עם השירות של היבואן הרישמי מבחינת זמני התיקון. אז מה?

בחנויות שמביאות את המכשירים בעצמם אתה חושב שהמצב טוב יותר? הצחקת אותי! בדיוק להיפך, הן יתנערו ממך לחלוטין ולא יטפלו לך במכשיר בכלל! לא מהר ולא לאט.

מה גם שהחנויות שמביאות את המכשירים ביבוא אישי בד"כ גם לא מספקות אותם עם המטענים המקוריים אלא מחליפות אותם במטענים ג'נריים גרועים כדי לחסוך בירוקרטיה מול הרשויות.

דבר נוסף לגבי הכתבה הנ"ל הוא שהיא למעשה לא אמרה שום דבר רע על היבואן של LG... כן, היתה בעיה עם המשלוח, אבל היי - רונלייט נתנה ללקוח מכשיר חדש. אז מה הבעיה? אם כבר, זה בדיוק מוכיח למה כן כדאי לקנות מהיבואן הרישמי.

הG2 בא עם אנדרואיד 4.2.2 והוא כולל עברית מובנת בכל הגרסאות שלו, אין G2 שנמכר ללא עברית, עם זאת, יכול להיות שהוא יבוא באנגלית ותצטרך לשנות אותו לעברית, אבל מדובר בתהליך שלוקח דקה, ללא שום סיכונים, ויש מלא מדריכים ברשת(זה פשוט בהגדרות, שפה).

אין דבר כזה אנדרואיד ש"מגיע עם שפה" מסויימת - כל אנדרואיד חדש בהפעלה הראשונה שלו נכנס ל-wizard ההגדרה הראשונית, כאשר ההגדרה הראשונה שלו היא לבחור שפה.

אם אתה קונה מכשיר ולא מקבל את ה-wizard הזה אלא נכנס ישר לטלפון "מוכן" - תדע שמישהו בחנות התעסק לך עם המכשיר ושהוא לא חדש באריזה אטומה.

פורסם

היה לך איזשהו ניסיון מוצלח איתם שמצדיק את התמיכה שלך בהם?

אני באמת מנסה להבין פשוט לפני שאני קונה מכשיר. ההבדל הוא 250 שקל בשביל האחריות (בין רכישה בייבוא אישי של Eline למשל, לבין ייבוא של רונלייט), ואני מאוד בספק אם אני אצליח לקבל ממנה משהו, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני בד"כ כן משחק ברומים שונים וכו'.

פורסם

זאת עובדה שליבואן רישמי יש הרבה יותר אחריות כלפי הלקוח (וגם כלפי החברה עצמה שהוא חייב לה דין וחשבון) מאשר חנות ביבוא אפור שלא חייבת דין וחשבון לאף אחד ויכולה לנפנף אותך בכל תירוץ שבא לה בלי שיהיה לך מה לעשות בנידון.

חוץ מזה, דוגמה לשירות הטוב של היבואן של LG יש בכתבה שהבחור פה פירסם קודם לכן - וכן, למרות שהמטרה שלו היתה להראות ההיפך.

פורסם

בסה"כ קשה להעריך את המצב באמת עפ"י תגובות כי ברור שכל מי שמרגיש שהוא יצא פראייר יתלונן מלא, אבל יש די הרבה גם בתגובות בכתבה ההיא וגם באחת שמצאתי שם בתגובות - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000881057#FromSearchPage - שמתלוננים על העסק. ואפשר להוסיף לזה גם ניסיון אישי ולא מוצלח שהיה לי בשבוע שעבר עם סאני.

אני לא יודע אם הייתה לך איזושהי בעיה והחבר'ה האלה טיפלו בך כמו שצריך, ואז אני אוכל להבין את מה שאתה טוען, אבל מהמצב בכללי לא נראה שהם לוקחים קשה במיוחד את הרעיון שיש להם יותר אחריות כלפי החברה או הלקוח. הלוואי וזה היה אחרת, אני מת למצוא בארץ חנות או יבואן כלשהם שאני באמת יכול להגיד שאני מרגיש שאם אני אקנה מהם מכשיר סלולרי אני אדע שיש לי לאן לפנות.

פורסם

זה לא עניין של דעה אישית כזאת או אחרת אלא של עובדה - בתור יבואן רישמי הם מחוייבים לדין וחשבון כלפי היצרן.

פורסם

אתה ממשיך לציין שזו עובדה אבל איך אתה קובע את זה אין לי מושג. ברור שעל הנייר הם מחוייבים לצרכן. אבל כמו כל חנות סלולר מאוד קל לחבר'ה גם במעבדות היבואן לנפנף אותך בתירוצים של "זה קורוזיה/נפילת מכשיר/שקר כשלהו אחר באשמת הצרכן, זה לא מכוסה באחריות" ואח"כ אתה יכול לטעון כמה שאתה רוצה שזה לא נכון. מעבר לזה, אני בטוח שזה קורה כל יום.

* כדי להבהיר - לא מעניין אותי הויכוח או להגן על איזושהי חנות פרטית, להיפך, רק מהיומיים האחרונים בהם אני מחפש איפה לקנות מכשיר אני רואה שהם על הפנים וזה מתסכל ממש. אני פשוט מנסה להבין אם קרה לך מקרים/אתה מכיר מקרים שבהם היבואנים יצאו יותר בסדר מאשר חנויות פרטיות, כי גם בנושא הזה כבר יש לי ניסיון שאומר ההיפך. אני לא מצליח למצוא גורם אמין בשוק הסלולר הישראלי וזה למה אני ממשיך לחפור כאן.

פורסם

אם אתה לא מבין שזאת עובדה אתה כנראה פשוט לא ממש מבין איך הקטע הזה של "יבואן רישמי" עובד.

שוב, הם בהגדרה מחוייבים לתת דין וחשבון ליצרן. זו עובדה.

חנות פרטית שמביאה את המכשירים ביבוא עצמאי - לא מחוייבת לאף אחד (חוץ מהחוק הישראלי לכאורה שממנו קל להתחמק).

אם יבואן רישמי יעשה לך בעיות - יש לך את האפשרות לפנות ישירות ליצרן, ובמידה והצדק אכן איתך, רק במקרים מאוד נדירים הוא יגבה את היבואן ולא אותך.

פורסם

קראתי את ההודעה הקודמת שלך לא נכון. בכל מקרה זה יוצא שמבחינתי כנראה לא אחריות יבואן רשמי ולא אחריות חנות פרטית תעזור. הזמנתי מרונלייט אתמול, בעיקר כי כמה חנויות פרטיות הצליחו לעצבן אותי בהתעסקות מולן ובסופו של דבר באמת לא יצא כזה הפרש במחיר. תודה.

פורסם

מניסיון שהיה לי עם מכשיר אחד שנרכש בEline המכשיר היה חסום לסים זר והותקנה עליו איזו אפליקציה שמאפשרת שימוש בכל סים

גילוי נאות: המכשיר לא היה שלי אלא של מישהי מהעבודה שלי שהבת שלה קנתה אותו חדש מהם וכמעט במחיר מלא אז שים לב, מבחינתי הם מנהלים שם עסק דיי מפוקפק

אפילו שהתקשרתי אליהם להסביר שאני צריך קוד נעילה לשחרר את המכשיר הם ניסו לנפנף אותי וניתקו לי פעם אחת אפילו, שלחתי אותה אליהם והם התקינו לה את האפל' מחדש

זה קרה אחרי שעשיתי למכשיר עידכון גירסה ל4.1.2

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת מאילו חנויות אתם קניתם את הסמארטפון שלכם וזכיתם לטיפול הולם כשמימשתם אחריות, או שאכן קיבלתם מכשיר חדש ולא משומש בקנייה הראשונית.

כך אדע מהיכן לרכוש כאשר ארצה.

לדוגמא: LCD Deal ו VIP Mobile מציעות יבואן יבואן רשמי אחריות לשנתיים בתוספת של 150 שח, והמחיר הראשוני זול. מה אתם אומרים? או עוד הצעות לחנויות.

וגם, האם אפשר לקבל מוצר סגור ומטען מקורי אם מזמינים מיבואן מקביל מסוים? או אך ורק אם מזמינים מיבואן רשמי??

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים