עבור לתוכן

UPS - חיובים בהפתעה, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אגב, למי שזה רלוונטי אליו חשוב לציין שהחברות האלה עושות איזושהי קומבינה על נושא התשלום על המכס, והתוצאה היא שאתה לא מקבל חשבונית ישראלית עם מע"מ שניתן לזיכוי. כלומר, יש לך את החשבונית של החנות בחו"ל על המוצר, ואת החשבונית של החברה הזאת (חשבונית חו"ל) על כל השירותים שלהם (משלוח, מיסים, עמלות וכו') - אבל אין שם סעיף של "מע"מ ישראלי" ואני לא בטוח שאפשר להזדכות על מע"מ על פי החשבונית הזאת שלהם.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 44
  • צפיות 25.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הזמנתי לפני שבועיים מ-BUYAMERICA חלק חילוף לרכב, והם התקשרו אלי אחרי כמה ימים,

אמרו לי שאצטרך לשלם עוד 200 ש"ח על בדיקה במכס (לפני שהם הזמינו את המוצר בכלל מאמזון!),

ולכן היא צריכה כרטיס אשראי כדי לבצע את החיוב או לבטל אם ארצה לבטל את העסקה וכמובן שביטלתי.

לפי מה שנראה, הם נעזרים באמצעות חברת DHL לבצע את המשלוחים כך שככל הנראה,זו העמלה שחברת DHL גובה.

זו אחת הסיבות העיקריות שתמיד אמשיך להזמין עם BUY2USA כי לא צריך לשלם את עמלת השקר הזו.

פורסם

buy2usa לוקחים מספיק על מחיר המשלוח כדי להבליע את מחיר העמלה הנ"ל.

פורסם

נסו את דיל טס (dealtas), ממה שהבנתי מהם הם מתחייבים שלא תשלמו את העמלות האלו שקשורות לחברות השילוח.

בנתיים ביצעתי משלוח אחד איתם ובאמת היה מצויין, השני בדרך. הם שלחו דרך TNT, שילמתי מע"מ אבל שומדבר מעבר. איכשו המשלוח אקספרס דרך TNT היה זול יותר מאשר משלוח רגיל בדואר. לא יודע איך זה.

אין לי אינטרס כלשהו לפרסם, פשוט לקוח מרוצה.

ואם מישהו הולך לנסות אותם על סמך ההמלצה, יש להם מבצע חבר מביא חבר, אז אשמח אם תציינו את השם שלי ( דברו איתי בפרטי). למרות שאין לי כוונה לשלוח משו לארץ בקרוב אז לא יודע אם המבצע הזה יעזור לי הרבה.

לגבי שאר החברות.. חשבתי שהם מחוייבים להחזיר לשולח במקרה של אי קבלה?

זה מעניין, מישהוא יודע באמת מה קורה לחבילות שלא התקבלו?

פורסם

בעבר נתקלתי בהם, אמרו שיעלו מתישהו מערכת לדעת כמה יעלה בדיוק המשלוח עד הבית אבל כלום לא השתנה.

כאחד שרוצה להזמין במיידי, לרוב כי אני צריך את המוצר בספונטניות או בדחיפות, אין לי את הזמן להתחיל לשלוח מיילים.

לדעתי אם הם יעלו מערכת כזו כמו שיש בכל חברה העובדת בשיטה הזו, זה יביא להם לא מעט לקוחות כל עוד המחירים יהיו טובים.

פורסם

זה מה שלא הבנתי אצלם - אין מחירון. צריך לשלוח להם מייל על כל מוצר שמעוניינים בו ולחכות לתשובה? נראה מאוד מסורבל.

פורסם

כן בדיוק, לשלוח מייל עם קישור למוצר ולחכות לתשובה.

זו הבעיה. אם היה מחירון כמו חברות דומות אז הם היו תחרות מבורכת בתחום הזה.

פורסם

ממ.. צודקים זה לא אידיאלי. לפי מה שהם אומרים זה עניין של ימים עד שעולה אתר חדש שהם בנו. אולי שם תיהיה את האופציה הזו.

יכול להיות שמה שמקשה עליהם זה העניין שהם לא עובדים עם חברת שליחויות אחת, הם מקבלים את החבילה שלך ואז נותנים לך מספר הצעות שילוח אפשריות עם מחירים שונים.

(דומה לshipito למי שמכיר, שאגב לא אהבתי אותם)

הם עונים די מהר, למעשה באותו יום אם אתה לוקח בחשבון את ה7 שעות הפרש בנינו, כלומר אם שלחת הודעה בבוקר אז תצטרך לחכות עד שיום העבודה שם יתחיל.

נראה שיש להם שירות מצויין, איחוד חבילות וצמצום משקל ונפח בחינם, מחיר תחרותי, ככה שאני כמעט תמיד בטוח שאצלהם ייצא לי הכי זול, אז אני לא טורח לבדוק עלות לפני.

עד כה בחברות האחרות נתקלתי בבעיות בשירות.

קראתי גם באתר אחר שמישהו היה מעוניין במשלוח דואר רגיל (כנראה USPS) כנראה כדי להתחמק ממס, הבנתי שהם לא מתלהבים לשלוח ככה, הם מעדיפים דרך חברת שליחויות, כנראה בגלל הבטחון שהן נותנות (ביטוח נזק ואבדה). אבל אם מתעקשים אז הם מוכנים גם לשלוח דרך דואר רגיל.

פורסם

ל usps יש גם אפשרות לביטוח , ואצלם אפשר לצאת עם נזק גדול יותר מרק מיסים.

פורסם
כשאתה פותח חשבון אצלם ומשלם בפעם הראשונה אתה מרשה להם לחייב את החשבון פייפל שלך מתי שהם רוצים.

אתה לא משלם פר קנייה כמו בBUY2USA. אתה נותן להם הרשאה לחייב אותך בהתאם לחיובים.

אתה רק מקבל חשבוניות מהם על מה שחייבו אותך.

ניתן לבטל את זה זה דרך ההגדרות בחשבון הפייפאל שלך בכל רגע.

לגבי שאר החברות.. חשבתי שהם מחוייבים להחזיר לשולח במקרה של אי קבלה?

זה מעניין, מישהוא יודע באמת מה קורה לחבילות שלא התקבלו?

קרה לי מקרה כזה עם EMS. החבילה הוחזרה לשלוח. העלות נופלת על חברת הדואר מהמידע שקיבלתי.

ממה שאני מבין את זה, תשלום על חבילת דואר גם מכסה את עלות ההחזרה במקרה של אי קבלה.

פורסם

קרה לי מקרה כזה עם EMS. החבילה הוחזרה לשלוח. העלות נופלת על חברת הדואר מהמידע שקיבלתי.

ממה שאני מבין את זה, תשלום על חבילת דואר גם מכסה את עלות ההחזרה במקרה של אי קבלה.

כן.

פורסם
אמזון הרחיבו את מבחר המוצרים שהם שולחים לארץ?

הזמנתי כמה דברים לאקוואריום (חשמליים) והמשלוח של amazonprime הגיע תוך פחות משבוע(הגיע דרך dhl דואר שליחים שלנו?) וגם עלה פחות מהחברות ששולחות בשבילכם מארהב. רק לציין שהייתי צריך לחכות לדואר שליחים עוד 5 ימים למרות שהחבילה כבר היתה בעיר(!) כי הם היו עמוסים, אז נסעתי לקחת בעצמי..

אכן. הם שולחים המון מוצרים וגם דמי המשלוח במרבית המקרים מאד הוגנים וכוללים את כל המיסים. מאד נח.

גם לאיביי יש שירות דומה שחלק גדול מהמוכרים עובדים אתו כך שיש מעט מאד הפתעות.

אני מסכים עם מי שציין שאם חברת השילוח דורשת תשלום נוסף צריך לדחות את החבילה. לא רואה איך BH יכולים לדרוש ממך לשלם על מוצר שלא הגיע אליך. רק בדרך הזו חברות השילוח יבינו שלא כדאי לנסות לסחוט עוד כסף.

פורסם

זו לא חכמה לגבות את המחיר הגבוה ביותר ואז לטעון שאין הפתעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים