עבור לתוכן

התלבטות בין GS4 ל LG G2 בהקשר לבעיה שיש בסמסונג כרגע.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4.

עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן.

בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון.

מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים,

ולגבי הG2 - ללא החלפת סוללה וללא כרטיס זיכרון חלופי + מכשיר שביר ועדין יותר מהS4 אבל מפרט יותר חזק + סוללה יותר חזקה (תמיד טוב).

מה דעתכם? אשמח לכמה שיותר הסברים בנושא.

תודה.

פורסם

כל ההגבלות של סמסונג - לא משהו שאי אפשר לפתור. בעיה אחרת היא צ'יפ פנימי שמזהה ביצוע רוט וע"י כך סמסונג מתנערת מאחריות.

שוב, לא משהו מהותי מדי מבחינה פרקטית אבל כן מקומם מאוד מבחינה צרכנית.

אז עשית שיעורי בית ואתה מכיר את ההבדלים בין המכשירים. אני כיום עם נקסוס 4 עם 16GB שלא מגבילים אותי במיוחד. 32GB נראה לי

כמות יפה של נפח אחסון למכשיר טלפון.

בקשר ל"מכשיר שביר" - זה לא מדע מדויק וזה תלוי בהמון משתנים. לחבר שלי נשבר המסך בגלקסי S4 שלו וזה לא אומר כלום.

אני חושב שסטטיסטית אין יותר מכשירי G2 שנשברו לעומת מכשירי S4 (באופן יחסי לתפוצה, כן?).

שורה תחתונה, אני הייתי הולך על ה-G2.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה,

אתה מכיר את המכשיר מקרוב? אני מדבר על ה G2.

השאלה שלי היא לגבי המסך טאצ', שבאייפון הוא עובד חלק, ובגלקסי S3 אצל חבר עובד חלק, רק שבגלקסי 1 שיש לי הוא עובד לא משהו, אז הבנתי שעם הזמן פשוט שיפרו את זה.

איך המסך טאצ' של הG2? מגיב טוב? ברמה של S4 ואייפון 4-5 ?

פורסם

יש לי את ה-S4 ואני ממליץ על ה-G2.

למה? כי ה-G2 חזק יותר, סוללה שמחזיקה יותר ומסך גדול יותר... תוסיף לזה מערכת שעובדת יותר טוב מהממשק של סמסונג (ה-touchwiz) וקיבלת פנינה.

מסכי הטאצ' כבר מזמן עלו ברמה והמצב של הגלאקסי הראשון לא קרוב לימינו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני בסוף כנראה הולך על ה G2, תודה חברים

רק עוד שאלה קטנה, האם מישהו מפה קנה מחנות איזשהו מכשיר וממליץ על החנות הזאת?

בZAP יש המון חנויות, ולא באלי ליפול ולקבל מכשיר משומש\מחודש או כל דבר אחר.

אם זה לא מנוגד לחוקי הפורום, אשמח לקבל המלצות לחנויות (אני ראיתי בZAP את ג'אג'ט מובייל ואת דר פון..)

תודה מראש.

פורסם

כל חנות שתבחר היא טובה. אתה רק צריך לראות שמוציאים לך את המכשיר מקופסה סגורה.

פורסם

אני רק אניח את זה פה :)

(לגבי זמן מסך, 3 וחצי שעות בטעינה הנוכחית שבצילום המסך)

לגבי החנות - בהחלט לא כל חנות!

אני מעדיף להוסיף עוד 100-150 שקל ולקנות מהיבואן הרישמי, ולא ביבוא אפור של חנות שתחליף לי את המטען במטען זבל ושבמקרה הצורך תתנער מאחריות. זה גם מה שעשיתי, וקניתי את ה-G2 שלי דרך אתרי המכירות השונים (במקרה שלי, p1000) שעובדים עם היבואן הרישמי.

נערך על-ידי Milford Cubicle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים