פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים.ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ?טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ :http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?
פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים אל תצפה לכיבוד האחריות על המכשיר מהחנויות האלו. כל חנות "פרטית", לא רק זו.יש לך את ה Samsung ATIV S ב 1160 שח ב KSP. יש שנתיים אחריות של "יבואן רשמי" שסוג של שוות משהו, אני מניח. אם WP8 מתאים לך, המכשיר מהווה עיסקה ממש מעולה לדעתי.
פורסם 2013 בדצמבר 1411 שנים מחבר מה לגבי נקסוס 4 ?- - - תגובה אוחדה: - - -מה ההבדל בין Samsung ATIV S לגלקסי 3 ?
פורסם 2013 בדצמבר 1511 שנים המעבד גם מעט שונה. מדובר בדגם דומה עם 2 ליבות.בכל מקרה כדאי להיסגר על מערכת הפעלה קודם.לשימושים שציינת גם מכשירים פשוטים יותר יספיקו. הנקסוס 4 אופציה מעולה - המכשיר עובד חלק לחלוטין.
פורסם 2013 בדצמבר 1511 שנים כן, למרות שמבחינה פרקטית הביצועים דומים (ואולי אפילו האטיב S יותר זריז ו"חלק").אני לא מסכים עם ההגדרה של "להסגר על מערכת הפעלה". אם יש מכשיר מאוד משתלם בפלטפורמה מסויימת, אפשר לערוק אליה בגלל היתרון החומרתי הזה. זה מה שאני עשיתי והצלחתי "לשרוד" ואפילו, כן - אני יודע שזה לא יאמן, להיות מרוצה ולהנות מהמכשיר.
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים לא רוצה לבלבל אותך עוד יותר, אבל שמעתי שגם הנוקיות טובות מאוד ועולות גם פחות מאלף לעיתים.בכל מקרה, גלקסי 3 מבחינתי לוקח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.