עבור לתוכן

טאבלט שתומך בWHATSAPP

Featured Replies

פורסם

שלום לכל התותחים :) האם קיים טאבלט כלשהו שתומך באפליקציית וואטסאפ (WHATSAPP)? או לחילופין מסך בגודל דומה כ7-10 אינץ' שיוכל לתמוך בכך, ואיך.. לא מבין מה צריך לזה. (להתקין סים, או תמיכה ב 3G ? ) המחיר אינו משחק תפקיד. תודה רבה :character0009:

פורסם

על מחשב לוח מבוסס אנדרואיד אפשר להוריד ולהתקין את היישום בדרך שהיא לא חוקית מחנויות שונות ואני מניח שאם אני אפרט מעבר לזה זה יהיה נוגד את חוקי הפורום , כנ"ל לגבי מחשבי לוח מבוססים iOS הוא יהיה חייב להיות עם Jailbreak ולהתקין תוסף מהסידייה שיאפשר את ההפעלה על מכשיר הוא לא טלפון וככה זה יעבוד על iPad(מחשב לוח) או iPod Touch(נגן נייד) את האימות אפשר לבצע בעזרת כל מכשיר סלולרי(לא חייב טלפון חכם).

אתה צריך SIM בשביל שתיהיה לך 3G או לשתף אינטרנט ממכשיר אחר כשאתה בחוץ.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי טבלט 7 של אסוסהורדתי פשוט את האאוטסאפ. פשוט כנס לחיפוש בגוגל חפש אותו להורדה ותוריד, רק שאין אפשרות לפתוח אאוטסאפ על אותו מספר טלפון בשני מכשירים.בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש מוד לוואטסאפ באנדרויד שנקרא whatsapp plus, אתה יכול להתקין אותו על כל מכשיר אנדרויד כי הוא לא בודק שיש כרטיס סים במכשיר (אין פעולת אקטיבציה כזאת במוד).

בכללי היא כוללת תוספות שנותנות שימוש טוב יותר באפליקציה כמו אפשרות לעצב את וואטסאפ עפ"י טעם אישי (מבחינת צבעים למשל), כוללת אפשרות להסתיר את זה שאתה מחובר ועוד כמה אופציות כאלה.

אני יודע שגם אפשר במכשירי iPad שעברו JailBreak בעזרת תוסף מסידיה, אנדרויד יהיה זול יותר וקל יותר לפעולה הזאת.

אגב אם אתה מוריד וואטסאפ לטאבלט אז הוא לא יוכל לעבוד בטלפון, הוא יכול לעבוד רק עם מכשיר אחד.

השאלה היא למה לעשות את זה במקום לקנות טלפון אנדרויד/WP/IOS במחיר זול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים