עבור לתוכן

HTPC לסלון לניגון סרטי בלו ריי מקוריים תקציב 1.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD.

להלן הפרטים:

1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר AnyDVD שתפעל ברקע וכאמור TMT שתהיה תוכנת הניגון העיקרית. רכשתי רישיון חוקי לשתי התוכנות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אזדקק לעכבר ומקלדת אלחוטיים. אפשרי שיהיה מחוץ לתקציב.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ייתכן ואין צורך בכרטיס מסך כל עוד הלוח יידע להוציא HDMI כולל סאונד ותלת מימד למגבר.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מיועד לסלון ולכן רצוי שיהיה שקט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז-ראשל"צ

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). צריך לכלול כונן אופטי לניגון בלו ריי (אין צורך בצריבה, רק ניגון). הוצאת HDMI מלא כולל סאונד ותלת מימד למגבר. דיסק קשיח יכול להיות מינימלי כי לא מתכוון לאחסן תכנים. זיכרון לדעתי 2GB יספיק, אפשר גם 4 אם נכנס בתקציב. חשוב לי ספק כוח ומארז אמין וטוב.

תודה מראש!

פורסם

אתה מעוניין במארז רגיל או HTPC ואם HTPC אז קוביה או שוכב?

התקציב נמוך מדי..

פורסם
  • מחבר

מארז HTPC, לא משנה אם קוביה או שוכב.

לכמה לדעתכם צריך להעלות את התקציב? 2000? 2500? לא כזה קריטי לי פשוט חשבתי שאפשר למצוא ב-1.5, סה"כ הדרישות שלי בסיסיות מינוס.

פורסם

לפי בדיקות שערכתי המפרט הזה אמור להתאים, רצוי לברר סופית עם החנות לפני הקניה האם יתמוך בכל הקידודים שבהם אתה מעוניין.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪547

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪300

מארז:

Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪213

ספק כוח:

FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪130

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪251

כונן אופטי:

Pioner BD-ROM + DVD- PIONEER BD-ROM BDC-207DBK 12X SATA Combo BULK

כמות: 1 - מחיר: ₪330

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2016

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1976 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/9scdev75

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים