עבור לתוכן

המלצות לספקית אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

אני אשמח לקבל עזרה והמלצות בבחירת ספקית אינטרנט:

מהירות: 12MB

תשתית: הוט

חשוב למזער לאגים (לצרכי משחקים)

הדברים שתפסו את העין שלי הם:

חברת fast - חברה חדשה שאמורה להיות ממש זולה, אבל דרך ההתנהלות שלהם מאוד תמוהה בעיניי - אין להם טלפון לנציג פניות, בשביל לתקשר איתם אני צריך להשאיר להם את מספר כרטיס האשראי שלי. הייתי שמח לקבל עוד פרטים על אנשים שנמצאים שם לגביהים, כי לפי מה שאני יודע, הם הכי זולים.

חברת 018 - מציעה תשתית ב20 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אני לא מכיר את החברה ואשמח לשמוע עליה.

חברת HOTnet - כנ"ל.

חברת טריפל סי - הייתי אצלם הרבה זמן ואני מרוצה, אבל המחיר שלהם די גבוה ביחס למתחרים. אשמח לשמוע אם יש אנשים שהצליחו להוריד את המחיר שלהם

תודה רבה :)

פורסם

אנחנו אצל נטוויז'ן כבר שנים.. בעלי מתעסק עם התשלום אבל יצא לי לא פעם לדבר עם השירות שלהם והם ממש בסדר.

אולי כדאי להוסיף לרשימת האופציות...

פורסם
  • מחבר

הייתי מחובר לנטוייז'ן בערך חודשיים. במהלך החודשיים האלה, השירות לקוחות שלהם היה מתחת לכל ביקורת, הם התייחסו בצורה מזלזלת, בכל פעם שהאינטרנט היה מתנתק (וזה היה קורה הרבה), הם ישר האשימו את התשתית של הוט (ונחשי מה? אחרי שהחלפתי ספקית, כל ההתנתקויות האלה נעלמו, כנראה שהוט תקנו את כל התשתיות שלהם בדיוק ביום שעברתי). אם זה לא מספיק, הם גם עשו קטע מסריח לכל מי שהיה אצלם בבאנדל דרך הוט: שגם אם אמרו להם שמתנתקים, הם לא נתקו בפועל והמשיכו לחייב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4451791,00.html

וכל זה עוד לפני שדברנו על המחיר הגבוה שהם לוקחים.

כל מי ששואל אותי לגבי נטוויז'ן, הדבר היחיד שיש לי להגיד הוא - להתרחק כמו מאש.

פורסם

הקווים של פאסט לחו"ל הם דרך נטויז'ן.

בנוגע לשאר הספקיות, למה שלא תתחבר אפילו למספר ימים ואם אתה לא מרוצה תתנתק.

אין התחייבות ויחייבו אותך חיוב יחסי על מספר הימים שהיית.

פורסם

במקל אני לא מוכן לגעת בנטוויז'ן ו012.

הוטנט די טובים.

פורסם
הקווים של פאסט לחו"ל הם דרך נטויז'ן.

בנוגע לשאר הספקיות, למה שלא תתחבר אפילו למספר ימים ואם אתה לא מרוצה תתנתק.

אין התחייבות ויחייבו אותך חיוב יחסי על מספר הימים שהיית.

FAST מחוברים לשאר הספקיות בארץ דרך 013BET, לחו"ל יש להם רוחב פס משלהם והם עוברים דרך tamares + nautilus (סיבים אופטיים לאירופה).

יש נושא דומה בפורום שכתבתי בו כמה הודעות מאוד ארוכות שמרכזות את החסרונות והיתרונות של הספקיות השונות בארץ, לרובן יש יותר חסרונות מיתרונות. לאור העובדה שהמחיר ממש זול והחיבור אינטרנט יחסית טוב גם אני הייתי ממליץ על HOTNET.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים