עבור לתוכן

מחפש המלצה למברגה קטנה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המברגה הגיעה. איזה מתאם מתח צריך בשבילה? a7emamup.jpg

מצאתי את המתאם הזה בבית. הוא יתאים?

ahy3uba2.jpg

נערך על-ידי ag43

• תגובות 57
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, טיפה חוזר אחורה,

אני קניתי את ה IXO, יש לה קלאץ' פשוט נמכר בנפרד ב 80 שקלים. אולי זה פחות משתלם אבל שתדעו...

לגבי המטען, מה דגם המברגה?

פורסם

יש עוד עניין של התדירות שלא ניתנת להחלפה

בישראל זה 50 ובארה"ב 60

נערך על-ידי levin445

פורסם

השנאים של נגבה שיצא לי לפרק גרועים יותר מרוב הסיניים.......

נערך על-ידי 11010010110

פורסם

כל דבר שנותן 9V יטעין אותה, השאלה כמה הוא עצמו יתחמם.....

דברים שלא אהבתי אצל נגבה :

- חסכו על מנתק תרמי, אותו רכיב קטן שאמור לנתק את ה 240V אם השנאי מתחיל להתלהט (במקרה של קצר ביציאה או בתוך השנאי עצמו), לפניי שהוא ימיס את עצמו מהפלסטיק ויגרום לשריפה.....

- חסכו על מעגל מודפס, ה 4 דיודות בחלק המתח הנמוך פשוט מגולגלות לתוך הבידוד של השנאי, בצורה שאם הבידוד שם נפגע (מהתחממות...) החוטים שלהן יגעו אחד בשני

- באותם שנאים שבהם אין מעגל מודפס גם אין איפה לשים את הקבל, אז הם מלחימים אותו "באוויר" והוא תקוע בפינה חמה צמוד לשנאי, וזה מקצר את אורך החיים שלו

- שהם שהם ממש מדרגים את השנאים שלהם גבוה, כלומר שנאי באותו גודל, יצרן סיני ידרג כ 600mA ונגבה ידרגו כ 1A.....

השנאי האחרון של נגבה שפירקתי היה לפניי כמה שנים (וייצרו אותו בטח כמה שנים נוספות לפניי זה), לא יודע אם משהוא השתנה אבל עד שלא ראיתי שנאי של נגבה שמיוצר כמו שצריך הייתי מעדיף להמליץ על שנאים סיניים......

פורסם
  • מחבר

לגופו של עניין - השנאי בתמונה השנייה יתאים לבינתיים?

פורסם

לבנתיים ולתמיד

פורסם
  • מחבר

לקחתי את זה ממכשיר אחר. האם כדאי לפתוח את המטען ולהחליף לגמרי לישראלי או לקנות ממיר מתח?

פורסם

הייתי מחליף לשנאי ישראלי - סתם כל שנאי פשוט של 9V 100mA או יותר mA (בחנויות כנראה המינ' שתמצא 300-400mA - זה בסדר)

פורסם
  • מחבר

המטען הנועחי מולחם. איך אני יודע לאן להלחים את המטען הישראלי?

פורסם

הוא לא מתחבר/מתנתק אם פלאג ? אתה יכול להביא תמונה של כל המערכת ?

פורסם
  • מחבר

מבחוץ אין מה לראות, סה"כ חיבור שנכנס לתוך התושבת. אתה מתכוון לצילום של התושבת או של המטען מבפנים?

פורסם

וזה חיבור לא סטנדרטי שלא ניתן למצוא שנאי 240V שיש לו את אותו חיבור ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה.

[ATTACH]5117[/ATTACH]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים