עבור לתוכן

מפרט גיימינג ללא מסך וציוד היקפי 9000 - 10000

Featured Replies

פורסם

quote_icon1.png

1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - ללא מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא קריטי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אחרי שמילאתי את השאלון אני יפרט יותר

רכיבים שאני בטוח לגבייהם הם ספק כח של קרוסייר 750 או 850

זכרון בנפח 16 גיגה 8X2 גם רציתי קרוסייר בעקרון אבל אני רואה ש G SKILL נראה אפשרות טובה רק לא אהבתי את המראה הצועק שלהם

לגבי הלוח והמעבד אני לא סגור האם I5 או I7 כי לגיימינג יספיק I5 נכון לעכשיו אבל אם זה רק 400 שקל הפרש אולי כדאי I7

מה שנראה האפשרות היחידה זה סדרת המעבדים האחרונה של אינטל

לגבי הלוח אני מחפש משהו שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב שאז אולי יהיה אפשר לוותר על כרטיס קול בחריץ שרציתי ASUS STX והוא עולה 880 שקל שילך עם הרמקולים SOLO 7 שקניתי במכירה קבוצתית

לגבי כרטיס מסך כרגע אני הולך להשאר עם מסך ישן ברזולוציה נמוכה מ 1080 כי אני לא רוצה לקנות כרגע מסך בזמן שצפויים להגיע 2K ומעלה וגם ההיצע כרגע בתחום המסכים לא מוצא חן בעיניי ואין משהו שאני מרגיש שלם איתו להשקיע 3000 שקל

אז בנתיים בלי מסך ונוסיף בעתיד ועד שיגיע מסך הכרטיסי מסך כבר יקפצו דור או שניים

מארז אני רוצה משהו שיכנס הכל נחמד ואני מעדיף את אנטק NINE או antec twelve hundred v3

שעולה 800 שקל שזה יקר למארז ואולי בכל זאת נלך על ה NINE באזור 500 ומשהו

לגבי אחסון יש לי את ה EVO מהמכירה הקבוצתית בנייד ואני יעביר אותו למחשב החדש ואקנה כונן פנימי למחשב נייד ב300 שקל

נשאר רק כונן רגיל למחשב החדש מה שהכי משתלם לפי מה שראיתי מדובר ב 600 שקל ל 3 טרה

כבר מעל לשנתיים אין לי מחשב שאני משתמש בנייד הייתי רוצה כבר לחזור למחשב כמו שצריך אבל רוצה לעשות את זה טוב

בנוגע לחנויות אני לא מצליח למצוא חנות שיש בה את כל החלקים שמוצאים חן בעיניי ככה שלא אכפת לי לקנות חלק חלק ממספר חנויות

לפי דעתי אפשרי להרכיב משהו בפחות מ 10000 ו 9000 אבל ניסיתי לבד בחרתי רכיבים יותר יקרים ויצא לי בסביבות 9000 בעיקר יצא יקר כי אני לא יודע את ההבדלים בלוחות אם כרגע שמסתובבים

בנוסף צירפתי בבניה שלי קירור מים של קרוסייר והייתי רוצה לדעת מה ההפרש בין זה לקירור אוויר לפי דעתי עדיף כבר להוסיף קצת לקירור מים שראיתי בסביבות 680 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים