עבור לתוכן

מפרט לעבודה מינימלית - זול ככל הניתן!

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1400

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הרכבתי את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/72h1wqg5

אני מתלבט אם להחליף את המארז והספק באיזה באנדל של Ippon.

זקוק לדעותיכם.

פורסם

המפרט שהרכבת קולע בול לדרישות, אחלה מפרט..

פורסם

לתקציב זה כנראה הכי טוב שאפשר ובהחלט איכותי דיו ויעשה את העבודה בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

ואם להחליף את המארז והספק בבאנדל של Ippon, לדוגמה ה-D2 שמגיע עם ספק של 400W ושני מאווררי 120MM?

מובן לי שמדובר בחלקים איכותיים פחות, אבל אני גם ככה לא מתכנן לעשות שום דבר רציני עם המחשב הזה.

פורסם

אל תחליף. מה ההגיון לקחת משהו פחות טוב?

פורסם

איכות בניה פחות טובה, מארז פחות מאוורר עם פחות אופציות קירור, שלא נדבר על רמת השקט של המאווררים ואיכותם.

פורסם
  • מחבר
אל תחליף. מה ההגיון לקחת משהו פחות טוב?

אין לי צורך באיכות הגבוהה כמו שיש לי צורך לרדת במחיר.

בסופו של יום במחשב הזה הולכים להשתמש כדי לבדוק את האימייל או לשחק סולייטר, כך שמארז איכותי פחות לא משנה עד כדי כך.

פורסם

מארז מאוורר פחות יעלה את החום הכללי במארז ואת שחיקת החלקים כתוצאה מעבודה מאומצת בטמפרטורות גבוהות, מה שיפגע ראשון הוא הספק, שלא נדבר על כמות האבק שתיכנס במארז שכזה ותשפיע גם על התחממות החלקים כתוצאה מהידבקות עליהם.

בסופו של יום שווה להשקיע עוד כמה שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים