עבור לתוכן

מפרט גיימינג כבד 8K(לא כולל ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? -8,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אפשר לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -באטלפילד 4, כל משחק יריות/פעולה/תפקידים/אסט' שישוחרר בדור הנוכחי של הקונסולות ויזכה לגירסת PC

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -כרגע מסך 1920X1080, 120HZ, בעתיד(שנתיים קרובות אני מקווה) אני מתכוון לרכוש מסך 4K או שני מסכים נוספים.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -כונן אופטי, כוננים קשיחים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -הייתי אומר 1-5.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -בינוני-כבד, מה שייתן יותר ביצועים.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? -אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. -גר בהרצליה, עדיפות לKSP/אייבורי שקרובים אלי, אפשר גם מקומות אחרים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). -לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? -אני רוצה מפרט שלא אצטרך לעשות לו שדרוג מאסיבי בשנים הבאות, מבחינתי אני רוצה להוסיף רק יותר ראם(אם יידרש) ושדרוג של היכולת הגרפית ע"י הוספת כרטיסים בקרוספייר/SLI.

מקווה שזה מספיק מידע ודרישות לא מוגזמות. P:

פורסם
  • מחבר

*צרצרים*

בקיצור, החלטתי להתעמק בבנצ'ים וחרשתי אתרי חומרה שונים, מצאתי חלקים שנכנסים בתקציב שלי ועונים על הדרישות והרכבתי איתם את המפרט הבא:

Intel i5 4670K

ASUS Maximus VI Hero

Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz

Sapphire Radeon R9 290X 4GB GDDR5

Western Digital Caviar Blue 1TB SATA III

Noctua NH-D14

Seasonic 620W S12II

Antec Eleven Hundred

החלטתי להוסיף כונן טרה-בייט נוסף כי אין פסול בעוד שטח אכסון ובחרתי בR9 290X במקום 780/780TI, כי הפער בינו ל780 גדול לעומת הפער בינו ל780TI, שעולה 500-700 ש"ח יותר ומציע 3-7 פריימים יותר.

אני מודע לכך שהוא מתחמם ועושה הרבה רעש, אבל זה לא מפריע לי, ובעתיד(עד סוף 2014), אני מתכוון להוסיף עוד שני מסכים ואני בטוח שאם אוסיף לו אח תאום הם יוכלו להתמודד עם זה בלי בעיות.

זה אמור לעלות 6,740 ש"ח בחנות הקרובה לביתי אחרי הנחת מזומן, חסכתי לעצמי לא מעט.

דעות?

פורסם

נערך, שגיאה שלי :)

פורסם

איפה אתה מוצא את המערכת שפירטת ב 6700 שקל? נראה לי לא הגיוני

פורסם

אם בכוונתך להוסיף כ.מסך בעתיד, לא עדיך כבר עכשיו לרכוש ספק שיתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים