עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-4.5K למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לאא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אשדוד יכול גם להגיע לאיזור ראשון לציון !

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).מעוניין בSSD רק בשביל הווינדוס שיהיה מהיר ואם זה שווה לי ?

כמו כן יש לי סיוטים מטמפרטורות של מחשב השאלה אם צריך להכניס קירור מסויים למחשב אני מעדיף מחשב שלא יעשה לי בעיות טמפרטורה בכלל גם תוך כדי משחק. השאלה היא אם החומרה של היום דורשת משהו ספציפי אם כן להכליל במחיר של המחשב ואשמח להסבר

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חושב על על שדרוג

כמעט והלכתי לקנות מחשב בשנייה האחרונה חבר אמר לי לפנות לפורום הזה ולקבל תשובה אמינה. אני מעדיף לקבל תשובה ממשתמשים במקום מעובד של חנות שכנראה חושב על הכסף. אשמח לקבל עזרה שמעתי פידבקים חיוביים מאוד מהקהילה.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה ?

פורסם

בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪911

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪126

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪403

מארז:

באנדל - Raidmax Stingray + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪490

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪340

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1285

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪540

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪106

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4520

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4430 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/rc4pwa3t

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! :)))

פורסם
  • מחבר

לפני שאני סוגר עסקה יש לי כמה שאלות:

המארז ממש לא נראה לי טוב אילו אופציות אחרות אני יכול לקחת וכמה וואט הספק צריך להיות ?

עדיף סטיק אחד של 8 גיגה או 2 של 4?

האם כדאי לי לשפר את הלוח אם בעוד כמה עשרות קלים ולהינות ממשהו יותר טוב או שאין הבדל והלוח הזה מצויין.

תודה:)

פורסם

1. אתה יכול ללכת על הבאנדל הזה:

http://www.tms.co.il/product/12360

או

http://www.tms.co.il/product/12492

2. גם ספק של 400W מחברה אמינה ומוכרת יחזיק את המערכת הזו.

3. עדיף לך סטיק אחד של זיכרון כדי להשאיר סלוטים פנויים, אין יתרון היום לשני סטיקים שעובדים בדואל צ'אנל.

4. לוח בתוספת של כמה עשרות שקלים לא בטוח שאתה צריך, מעל יש לוחות בעלי ערכת השבבים H87 שכוללים אפשרויות רייד ואקסטרה חיבורים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , שוב שאלה אחרונה לגבי הכרטיס מסך, אם אני מוכן להשקיע בו עוד 200-250 יותר יש משהו שאני ארגיש בביצועים שלו או שזה לא קריטי ותיהיה אותה רמה?

פורסם

אפשרי ללכת על R9 280X או GTX770 וכן יהיה שיפור בביצועים במשחקים כבדים, GTX770 לדוגמא:

http://www.tms.co.il/product/12955

פורסם
  • מחבר

אחלה אז שידרגתי לGTX770 המחשב קצת התייקר אבל זה שווה את זה.

לגבי מסך זה בפורום הזה? אם כן ההשקעה במסך הוא עד 800 ש"ח חשוב שיהיה 24 אינצ' וטוב למשחקים מכיר?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עידן עזרת לי מאוד שבת שלום !

פורסם

בכיף, שבת שלום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים