עבור לתוכן

בקשה למפרט ב- 5K לגיימינג בינוני,HTPC+ציוד היקפי ספציפי

Featured Replies

פורסם

מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיועד לגיימינג בינוני עד כבד כגון FIFA,PES,NBA 2K14,BF4, crysis 3,NFS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 1920X1080 כי ישמש גם כ- HTPC בעתיד.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בקיא בזה כ"כ אבל כנראה בינוניות עד גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת סטנדרטית ביותר ומסך DELL U2312HM

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נגן אופטי(יש לי כבר צורב בלוריי).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, RSM,PLONTER IQPC,STARTPC או כל חנות מקצועית,מוכרת ואמינה, לא IVORY,KSP וכאלו

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 ויכולת העברה של HDMI 1.4 לרסיבר(אודיו+וידאו), מארז נוח,מאוורר ויעיל לעבודה עליו במקרה הצורך(עדיף כמה שפחות ברגים, הברגות, דלתות,חלונות ושופוני).

כמו כן, נפח אחסון של לפחות 1TB.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

אנא הדריכו אותי ותגידו אם חסר משהו.

רב תודות.!

פורסם
  • מחבר

כבר בעמוד השני.

אשמח לעזרתכם.

פורסם
  • מחבר

לכולם כבר ענו והגיבו ורק בשירשור שלי אף אחד לא יודע??

כנראה שהישועה תבוא ממקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים