עבור לתוכן

חוויית השירות שלי ב-TMS

Featured Replies

פורסם

טוב, אז חוות-הדעת הזו עולה בכמה חודשים איחור אבל עדיין, עדיף מאוחר מאף פעם.

לפני מספר חודשים קניתי מערכת מחשב מ-TMS שהורכבה אצלם. כבר בתהליך ההזמנה קיבלתי דעה חיובית על החנות שכן קיריל היה מאד זמין לשאלות קטנוניות שהיו לי בנוגע למסך.

ביום שהמחשב הגיע בדקתי אותו, הדלקתי אותו והכל היה בסדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להדליק את המחשב אבל שום דבר לא קרה, פשוט מת. התקשרתי ל-TMS ויחד עם הנציג (לא זוכר את השם, אולי שלומי?) ביצעתי מספר בדיקות שפיות (שהחיבור לחשמל תקין, שכפתור ההדלקה של הספק במצב הנכון, שכל הפינים מחוברים ללוח-אם וכאלה). ביחד הבנו שמה שכנראה לא בסדר זה הספק והוא שאל אם אני יכול להגיע לסניף הקרוב אלי (ירושלים).

קפצתי אל הסניף ושם קיבל אותי עוד בחור נחמד (שגם את שמו אני כבר לא זוכר, אולי לירן?). הוא בדק את המחשב, ראה שהספק אכן לא תקין, התקשר אל הסניף הראשי ואחרי התייעצות קצרה הוחלט שיחליפו לי את הספק באחד חדש וזהה שנמצא במלאי בסניף. מאחר והיו לי כמה סידורים לעשות באיזור השארתי שם את המחשב וכשחזרתי הוא כבר היה מוכן.

מאז ועד היום המחשב תקין ואני מאד מרוצה. בקיצור, שירות מהיר, מקצועי ואדיב. כבר המלצתי לחברים.

פורסם

באיזה ספק כוח מדובר?

פורסם

אני לא הכי קרוב לסניף שלהם, ואחרי כחצי שנה כרטיס המסך שקניתי אצלם עשה לי צרות(בעיות פיקסול במשחקים ובאובייקטים FLASH).

לאחר שוידאתי שאכן הכרטיס אשם, יצרתי איתם קשר, והם אספו ממני את הכרטיס ושלחו לי אחד אחר מדגם דומה.

מדובר על כרטיס .HD6870 ובהחלט מחזק ששירות כזה ראוי לציון!!:xyxthumbs:

פורסם

טוב לשמוע ביקורת טובה לשם שינוי, בדרך כלל המרוצים שקטים ואלה שנכוו (יכולים להיות 0.01% מהלקוחות) עושים הרבה רעש ומוציאים שם רע לחנות.

TMS מעולים, גם אני המלצתי עליהם למשפחה וחברים, וגם הם מרוצים :)

פורסם

גם אני מאוד מרוצה מהם, שירות מצוין, מחירים הוגנים וכמה פעמים עשו בשבילי מעבר.....

פורסם

גם אני שפתחתי פה כבר ת'רד על זה שהם גררו אותי עם החלפת מסך בסה"כ מאוד מרוצה מהחברה

חבל שאין להם סניף בדרום עדיף הרבה מעל KSP (בהנחה שהם ישמרו גם שם על יחס טוב)

פורסם

אם כבר כולם כותבים, אז גם אני אצטרף.

קניתי מהם מחשב חדש לפני מספר חודשים (מפרט בצד), לא הייתה שום בעיה בהזמנה, בהספקה של המחשב, ובביצועים של המחשב עד היום.

אני בהחלט מרוצה :-)

פורסם
  • מחבר

יוני, מדובר בספק כוח Seasonic 550W RT 80+GOLD. הבנתי שהוא נחשב אמין מאד וגם בסניף אמרו שמדובר בתקלה נדירה.

פורסם

אחלה. גם אני קניתי מהם את המחשב שלי, אז בהזדמנות זו גם אני ממליץ עליהם ;)

פורסם
טוב לשמוע ביקורת טובה לשם שינוי, בדרך כלל המרוצים שקטים ואלה שנכוו (יכולים להיות 0.01% מהלקוחות) עושים הרבה רעש ומוציאים שם רע לחנות.

TMS מעולים, גם אני המלצתי עליהם למשפחה וחברים, וגם הם מרוצים :)

חלאס להיות פאן-בוי, זה ידוע שלקוח לא מרוצה עושה יותר רעש מלקוח מרוצה.

חנות שמוציאה מוצר פגום ללקוח, מגיע לה שיצא לה שם רע מזה.

סה"כ אם הם היו "תלית שכולה תכלת" לא הייתי מקבל את כל הכסף במשפט + ריבית והצמדה (וכן, זכיתי בכל הכסף חזרה).

הדעות המשוחדות שלך כלפי החנות מצביעות שחור על-גבי לבן על החתימה שלך.

אני אפילו לא מבין למה אני מקדיש לך תגובה.

אז אולי גם השופט עושה שם רע לחנות? מעניין שהוא הצדיק אותי במשפט בהכל.

פורסם

אתה חושב שבכוונה הביאו לך מוצר פגום?

קיריל קם בבוקר ואמר - בוא נדפוק לקוח.

נשמע הגיוני? גם לי לא.

אני לא הייתי שם איתך שהכל קרה, ולכן אני לא יודע למה קיבלת את היחס שקיבלת.

יש לי עובדות- היחס שאני אישית וחבריי קיבלנו היה יוצא מן הכלל, ואתה לא יכול לערער על זה.

מה יש בחתימה שלי? משחק מילים? זה ממש לא קשור, מפריע לך? אסיר את הציטוט עוד היום.

אתה מדבר איתי כאילו יש לך משהו אישי נגדי. בסך הכל הבעתי חוות דעת חיובית על החנות שאתה לא אוהב, אז זה אומר שאם מישהו ייתן ביקורת חיובית על KSP אבוא ואקטול אותו רק בגלל שדעתי שונה?

פורסם

.

[h=1]הוצאת דיבה:[/h]

במקרים בהם יכול הנפגע להוכיח כי למפרסם לשון הרע, הייתה כונה לפגוע בו, יכול הוא להגיש קובלנה פלילית וכן לקבל פיצוי ללא הוכחת נזק, של עד 100,000 ש"ח.

פורסם
[h=1]הוצאת דיבה:[/h]

אתה מביא מידע חלקי. קרא את סעיף 14 בחוק איסור לשון הרע - הגנת "אמת דיברתי".

פורסם

סה"כ אם הם היו "תלית שכולה תכלת" לא הייתי מקבל את כל הכסף במשפט + ריבית והצמדה (וכן, זכיתי בכל הכסף חזרה).

hardwell שוב אתה מתחמם כמו haswell?

פורסם

חבר שלי קיבל נקסוס 4 פגום, אז צריך לעשות שם רע לגוגל, LG והחנות ממנה הוא קנה?

חבר אחר קנה מסך פגום של סמסונג, אז צריך לעשות שם רע ליצרן ולחנות?

במילים פשוטות, בכל חברה יש מוצר פגום ותמיד יש לקוח שמקבל את זה.

מה עושים? מבצעים תהליך החלפה.

בסך הכל אתה לקוח אחד ממורמר שניפח את כל העסק יתר על מידה, והשופט לא חשב כנראה שאתה צודק אלא רצה להעביר את התיק וזהו. יש מלא שופטים כאלה.

אתה אחד מול עשרות, אם לא מאות, לקוחות מרוצים מTMS.

תפרוש בשיא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים