עבור לתוכן

חיסול מלאי 25% אופיס דיפו - מחר (רביעי)

Featured Replies

פורסם

http://finance.walla.co.il/?w=/123/2700220

יהיה צריך כנראה פשוט להגיע לסניפים ולראות מה נמכר שם ובאיזה מחיר.

בכוונת לוי לפתוח כבר מחר (ד') 22 מסניפי הרשת. "נצא במבצע של 25% הנחה לחיסול המלאי הישן".
פורסם

25% הנחה ,לא מענין אותי שמדובר באופיס דיפו

פורסם

אה מוזר.. חשבתי שלא תהיה מכירה כלשהי בגלל שבסוף קנו אותם.

נערך על-ידי adi518

פורסם

רוצים להיפטר מכל המלאי הישן שיושב בסניפים כדי למלא את הבנק בכסף בשביל המלאי החדש.

פורסם

מה רע במלאי הישן ?

בית המשפט אישר אמש (ב') את מכירת רשת אופיס דיפו מידי אבי מלכה לקבוצת ריטייל 3000 בראשות רונן לוי תמורת 1.4 מיליון שקל. בתמורה לתשלום קיבל לוי את מלאי החברה, שערכו בספרים נכון לאתמול עומד על 22 מיליון שקל, ואת הרכוש הקבוע בשווי 56 מיליון שקל.

..

- כמה כסף זה יכניס לכם להערכתך לקופה? "אין לי עדיין מושג. החזרנו את הסחורה שהייתה בקונסיגנציה לספקים, ולכן כל שקל שאפדה וייכנס לבנק, יהפוך למזומן ויגדיל את ההון העצמי". - כמה יעלה לכם להפעיל את הרשת במשך שנה? "יעלה לנו 100 מיליון שקל, אבל היעד שלנו הוא מחזור של 500 מיליון שקל בשנה. אנחנו נפעל להגדלת הרווח הגולמי על-ידי קניית סחורה מספקים במזומן, תמורת הנחות גדולות והרבה יבוא".

- - - תגובה אוחדה: - - -

25% הנחה ,לא מענין אותי שמדובר באופיס דיפו

לא מסכים איתך. מדובר ב 25% פחות, שזה הרבה. גם אם מוצר מסוים יחסית יקר אצלם, עדיין הוא לא יקר יותר עד כדי כך ברוב המקרים.

מה שמעניין, האם זה יהיה על כל המוצרים, והאם גם על מוצרים במחירי "מבצע". אני מנחש שלא.

יכל להיות מעניין. ה S4 נמכר לאחרונה שם ב 3000 שח, אולי פחות. 25% הנחה זה אומר 2250 שח. קשה לי להאמין...

פורסם

מעניין...

אולי באמת יהיו שם דברים זולים.

אם מישהו מבקר שם , שיעדכן.

פורסם

רק 1.4 מיליון? זה לא ממש מעט?

פורסם

כ"כ יקר באופיס דיפו ש-25% יכול להיות מחיר רגיל...

פורסם

נכון. 25% הנחה יוריד את המחירים למחירי השוק (אולי במוצרים מסוימים ממש טיפה פחות) וגם אני מאמין שלא את כל המוצרים (על חלק לא תהיה הנחה ועל חלק אחר גם עם ההנחה עדיין יהיה יקר ביחס לשוק).

פורסם

אני ינסח את זה ככה ,במוצרים שבאמת מענינים אותי ,אני לא חושב שהנחה כזאת תצדיק את ההליכה לשם בכלל

ובגדול בישראל אין הרבה חיסול מלאי נורמלי ,מבחינת מחירים

באופיס דיפו בדרך כלל ניתקלתי במוצרים יקרים יותר משמעותית ,מהמתחרות בתחומים שענינו אותי

ושאני מדבר על מתחרות אני כולל גם אתרים מחול ,ואחרי משלוח

עם היו אומרים 50% ,היתי הולך כבר בפתיחה ,ומבזבז אלפי שקלים ,אבל זה לא יקרה

פורסם

יהיה שם כזה בלגן שזה לא שווה ללכת.

רק 1.4 מיליון? זה לא ממש מעט?

כשעולה לך 100 מיליון להחזיק את העסק ואתה לא יכול להיפטר מהחובות כי יש לך חוזים אז תמכור גם בשקל כדי שלא תפשוט רגל.

פורסם
באופיס דיפו בדרך כלל ניתקלתי במוצרים יקרים יותר משמעותית ,מהמתחרות בתחומים שענינו אותי

אבל בציוד היקפי אין מצב למצוא משהו?

פורסם

מעניין אם יש להם עדיין כסאות מחשב שווים (נורמאליים).

פורסם

אני מחפש שולחן כתיבה לעבוד איתו, נראה לכם אני יכול למצוא שם? פשוט אין לי מושג בזה.

אני מחפש שולחן לעבוד עליו שיספיק ל2מסכים 24 אינצ' למדפסת ולמחשב

פורסם

אני מחפש שולחן כתיבה לעבוד איתו, נראה לכם אני יכול למצוא שם? פשוט אין לי מושג בזה.

אני מחפש שולחן לעבוד עליו שיספיק ל2מסכים 24 אינצ' למדפסת ולמחשב

ריהוט משרדי זה אחד התחומים החזקים שלהם אם לא העיקרי,

בד"כ הם כידוע יקרים אבל עכשיו יכול להיות ששווה.

אני במקומך ההיתי הולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים