פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי הALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש....ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט ..איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!!בתוד המראשששששששששש
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים תנסה לעשות ריפייר לWINDOWS אם זה לא עוזר אז להתקין WINDOWS מחדשוגם תשנה כותרת למשהו שמתאר את הבעיה
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר וינדאוז אקס פי איך אפשר להעלות בדוס!!!!!!בבקשה תעזו רלי איך????????
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים הבעיה היא לא בלחיצה על ALT...התופעה היא תופעה מוכרת... לא יודע למה היא קורת... לפעמים לאחר התקנת SP1 נדפקים קבצי מערכת ההפעלה... (בעיה של מיקרוסופט)הפתרון היחיד שיעזור לך הוא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה..נ.ב. לאחר שתתקין את המערכת מחדש אל תתקין את SP1 שוב ... אם יש לך רישיון לתוכנה פנה לתמיכה של מיקרוסופט
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים קרא את חוקי הפורום כדי שלא ינעל הדיון.נ.בהדיון הועבר לפורום וינדוס שם הוא מתאים, זה לא חוסך ממך את הצורך לרשום כותרת עניינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.