פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים התקנתי וינדוס הפסקתי באמצע ועכשיו מתי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה אומר לי לבחור מערכת הפעלה איך אני מבטל את זה?
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים בדיסק של אקס פי יש אפשרות של repair תיכנס לשם תרשום את הפקודה Fix boot ושם יש לך כל מיני אפשרויות של למחוק מהרשימה כאלה שנתקעים לך שם וכד', אני לא יודע אם יש אפשרות יותר קלה כי פשוט גם לי קרה משהו דומה וזה מה שעשיתי וזה תיקן. עריכה:אני לא חושב שאפשר עם ווינדוס 98....
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר בדיסק של אקס פי יש אפשרות של repair תיכנס לשם תרשום את הפקודה Fix boot ושם יש לך כל מיני אפשרויות של למחוק מהרשימה כאלה שנתקעים לך שם וכד', אני לא יודע אם יש אפשרות יותר קלה כי פשוט גם לי קרה משהו דומה וזה מה שעשיתי וזה תיקן. לא הבנתי מה? הוינדוס היחיד שפועל לי כרגע זה 98 ???
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים נתקלת בברוך לא קטן...הדרך היחיד שאני מכיר לתקן את התפריט(bootloader) היא דרך האקס פי...
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים פשוט תערוך את הקובץ boot.ini שנמצא על C. ענו על דברים כאלה כבר מיליון פעם. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=61958;start=msg543413#msg543413
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים פורשר אני יודע שזה לא קשור אבל בגלל שכבר עניתם לו אז אני מרשה לעצמי, אתה תותח בכל מה שקשור לווינדוס פשוט אין עלייך בזה, איך נהיית ככה? לקחת איזה קורס או משהו או שזה בא לך לבד?
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים מחבר [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect תופיע לך עוד שורה חוץ מהשורות האלה היא תראה בערך כך: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect (ההבדל הוא במספור של הpartition) --- יש לי D וC מה אני צריך לכתוב? על C המערכת הפעלה שאני רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.