עבור לתוכן

עזרה בחיפוש נייד איכותי - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים

את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר

מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה.

* גודל המסך 15.6 או יותר

* רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים

* לא משנה המשקל בכלל

* לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה

* עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול

* אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ

* מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות

* מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים

* נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני ירגיש הבדל בין 6 ל8 תרגישו חופשי להגיב בנושא

* לא צריך בכלל כרטיס מסך אני לא מתכוון בכלל לגעת במשחקים בו בשביל זה יש לי PLAYSTATION 4

* לא משנה לי אם יש טאצ' או אין זה לא רלוונטי שוב הוא יהיה לתכנות ולעבודה בלבד

הסיבה שאני מחפש זכרון גבוהה ומעבד רציני היא שהמחשב יספיק לי לכמה שנים טובות ולא יהיה צורך להחליף אותו כשהוא יתחיל לגמגם, תכנות באנדרויד דורש הרבה זכרון RAM בגלל שיש הרבה עבודה ברקע, לכן גם המחשב לא אמור לעלות הרבה כסף בגלל שאין כרטיס מסך

תודה

פורסם

תקציב?

יש לך הנחה שגויה לגבי מעבדי AMD, כך לא המצב. בניידים המעבדים שלהם מאד חלשים מאד מאד ולא ראויים להשוואה לעומת ה-I5\I7 של Intel, לכן אני אתעלם מהסעיף הזה שרשמת.

פורסם
  • מחבר

אין לי הגבלת תקציב אני פשוט מחפש משהו טוב שיחזיק זמן ובגלל שאין צורך בכרטיס מסך אני לא חושב שהתקציב צריך להיות מוגזם

ולגבי ה AMD אני יודע פשוט שבמחשבים נייחים אני תמיד יעדיף אותם הם תמיד היום ויהיו יותר חזקים הבעיה שהם מתחממים מהר לא יודע לגבי ניידים אתה בטוח שה A-10 שלהם יותר חלש מהI5 i7 ?

פורסם

התעוררת עכשיו משינה עמוקה של לפני 5-10 שנים? "מתחממים" / "טובים יותר"... בוקר טוב לעולם שכולו אינטל.

לרוב מעבד חזק ילווה גם בכרטיס מסך כלשהו כך שלא תוכל להימנע מזה.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא גם שהAMD מגיעים עם ה RADEON שלהם ובאתר אחר שעושה רק השוואות כרטיסי מסך המספרי RADEON הרבה יותר גדולים מה NVIDIA

בוא נדבר תאחלס עכשיו ותמליץ לי על מפרט מסויים כי אתה צודק באמת לא התעסקתי עם חומרה הרבה זמן אז הגיוני שדברים השתנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים