עבור לתוכן

מחפש טאבלט DVB-T - זול, סיני ובהנחה לחגים

Featured Replies

פורסם

אין לי טלוויזיה בחדר, וכיוון שבוודאי ישובו תוכניות מעניינות למסך עם בוא החורף, הייתי רוצה לשנות זאת.

אין לי כוח לארגן טלוויזיה שם, זה מסורבל ואין מקום.

ואז חשבתי לעצמי: יש עכשיו מלא הנחות לבלאק-פריידי, סייבר-מונדיי וטיזי-סיילדיי. למה לא לקנות אחד הטאבלטים הקטנים והנחמדים האלה שקולט DVB-T? גם ככה אין לי ממש זמן לראות משהו חוץ מחדשות, ואם יחזרו תוכניות שאני אוהב גמו מצב האומה אני אוכל לראות ואז לאחסן את הטאבלט בלי בעיה.

רציתי לשאול אם כן:

- האם יש דגם מומלץ? דרישות: קולט DVB-T היטב, זול, ורצוי במבצע לרגל החגים.

- אם יתפס המוצר במכס, כמה בעיות יהיו לי עם רשעות השידור?

- האם למישהו יש ניסיון כלשהו עם טאבלט כזה?

ותודה מראש :)

פורסם

אין לי מושג כלכך על מה אתה מדבר כי בחיים לא שמעתי על טאבלט עם dvb-t מובנה (למרות שאני מניח שיש כאלה), אבל מקלט dvb-t פשוט וקטן שמתחבר ל-USB ונראה כמו דיסק און קי עולה 15$ באיביי/DX. אתה יכול לחבר אותו למחשב/ללפטופ שאני מניח שכבר יש לך הרי כתבת איכשהו את ההודעה הזאת... וזהו.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע די הגיוני, אבל שמעתי שהדונגלים הללו לא בדיוק הכי אמינים (קליטה גרועה וכו'). יכול מאוד להיות שזה לא נכון. אם מישהו התנסה עם דונגל כזה, אשמח אם ישתף.

פורסם

זה שטויות, הם רובם משתמשים באותם צ'יפסטים בדיוק. גם הזולים ב-5$ וגם היקרים ב-200$...

יש לי את זה והוא עובד מצויין:

http://dx.com/p/mini-dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-fm-dab-remote-controller-92096

הקליטה תלויה באיזור שלך ובאנטנה (אני קניתי אנטנה גדולה יותר אקטיבית כדי שתהיה קליטה טובה גם בתוך החדר ולא רק בקרבת החלון), לא במקלט בכל מקרה.

לפני שאתה בוחר אחד מומלץ לוודא שהוא משתמש בצ'יפסט שנתמך ע"י תוכנות המדיה השונות (xbmc, mediaportal וכו') כדי שאם תרצה להשתמש בו איתן זה יעבוד לך כמו שצריך, בלי שתצטרך להשתמש בתוכנה יעודית (ובד"כ גרועה כי ככה זה מין הסתם) שמגיעה עם המוצר עצמו.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
  • מחבר

תודה! האם הוא עובד טוב עם מק? אני עדיין תקוע עם מקבוק... צריך דגם שתומך היטב במק אם כן, ואני לא יודע איפה לחפש ומה :nixweiss:

פורסם

יש בהחלט טאבלטים כאלה וראיתי בארץ מחירים בסביבות 400-600 שקל. לא שווה להזמין מחו"ל במחיר הזה , חפש מבצעים בארץ , לא זוכר כרגע שם של מותג אבל קל למצוא אותם באתרי המכירות באינטרנט (ואני מניח שגם בזאפ).

פורסם

אבל זה לגמרי לא משתלם. בשביל מה לקנות טאבלט קטן בגודל של 10" במקרה הטוב ב-400 שקל במקום לקנות מקלט ב-40 שקל שמתחבר למחשב עם מסך נורמלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים