עבור לתוכן

כל האמת על ksp

Featured Replies

פורסם
פורסם

אני חושב שלפי המדיניות של KSP , ההחלפה של המוצרים אצלם היא עד 14 ימי עסקים

אם לא עברו 14 ימי עסקים , אז אין לך אפשרות לבקש פיצויי

וכמו כן אני חושב שאתה צריך לטשטש את הפנים של הטכנאי בסניף , הוא לא אשם בשום מקרה ואולי הוא לא מעוניין להופיע בסרטון

שלך .

פורסם

כבר חשבתי זה רון כהן מכלבוטק... מי ישמע חחח

שמע, לא פיצוי ולא יער.. יכול לקחת יותר משבוע להחליף מוצר. אני לא מכיר חנות שמתחייבת על זמן כזה קצר אלא אם שילמת אקסטרה על שירות מיוחד. הם צריכים לקבל אישור מהיצרן בשביל להחליף לך. לי היה כונן סיגייט שהתקלקל באחריות (ב KSP) נתתי אותו ותוך פחות משבועיים קיבלתי מחודש סגור הרמטית מסיגייט והכל היה בסדר, הוא עבד תקין תקופה ארוכה של 4.5 שנים ואז החל להראות סימני גסיסה שוב (זמן סביר ביותר לכונן ביתי).. הפעם האחריות של KSP לא תפסה אבל האחריות של סיגייט כן וקיבלתי דגם חדש יותר עם פלטה אחת, כונן סוס שעובד לי יפה מאד כבר כמעט שנה!

בקיצור, הטענה שלך פה היא חצי נכונה. הסיבונים והערבובים זה בתמורה למחיר הזול ששילמת. לא קיים דבר כזה גם זיל הזול וגם שירות יוצא מן הכלל כי אחד בא על חשבון השני. תעשה חיפוש בפורום ותראה שכבר אמרו את זה רבים וטובים לפניי. חנויות שיצאו מזאפ ולא מתחרות ב KSP יודעות שעדיף להן לגבות קצת יותר, אבל בתמורה הן משיגות מרווח נשימה גדול יותר, שמאפשר להן לתת ללקוח שירות הרבה יותר טוב ולהחליף מוצרים בלי יותר מדי בלבולי מוח.

אגב, אני לא רוצה לשמוע על השוואות לארה"ב כי זה פשוט לא בר השוואה, לא בגודל השוק, לא בכמות המוצרים ולא במנטליות.

פורסם

עדיין יש חוקים .

אף אחד לא מכריח אותם לעסוק במה שהם עוסקים .

אף אחד לא אומר שהם לא צריכים להרוויח .

אבל יש מרחק בין זה לבין לעשוק ולנסות לדחוף ללקוחות מוצרים שאינם תקינים , על מנת להרוויח עוד כמה שקלים , במיוחד שאתה נמצא כבר בשורת רווח . (אשמח לאסמכתא לכך שאחת מהחברות בהפסד) .

פשוט התנהגות חזירית (באם המקרה נכון) , אשר מושרשת ע"י הבעלים לכל עובדי החברה . זו אחת מן הסיבות שאני קונה רק מעסקים קטנים ואמינים כבר שנים .

לפותח הטופיק - אם הטענות שלך נכונות (ואם יש לך בכלל) - בית משפט לתביעות קטנות .

פורסם

שבועיים+ (14 ימי עסקים) הם זמן חוקי להחלפת מוצר במסגרת האחריות שאינו מקנה עילה כלשהי לפיצוי (ועזבו את זה שחברה מכובדת לא היתה מושכת את הלקוח שבועיים על מוצר שיש לה במלאי בכמויות, לרבות מוצרים "מוחדשים" המיועדים בדיוק למטרה זו), אבל העניין הזה של לנסות לדחוף ללקוח מוצר משומש בעליל ועוד תקול ואז להתנהג כאילו הם עושים ללקוח טובה כשהם מסכימים להחליף לו כחוק, זה נשמע לי בדיוק כמו KSP שאני מכיר (מנסיון אישי דומה).

פורסם

אני קניתי איזה שני דיסקים קשיחים בעבר מ-KSP, למזלי לא קרה להם כלום.

עם זאת, כן קניתי מאייבורי ו-3 דיסקים נהרסו לי, של WD וסיגייט.

בחלק מהמקרים הבאתי לאייבורי את הדיסקים התקולים ותוך 72 שעות אמרו לי לבוא לקחת - הביאו לי חדש באריזה.

בפעם אחרת היה לי RAID1 והייתי צריך אחר כדי לא להיות בלי גיבוי בזמן אמת, ורכשתי דיסק זהה בויזה שלי,

ואחרי יומיים התקשרו אלי שהם מזכים אותי בויזה על כל הסכום כי הדיסק באמת היה תקול.

זה למשל שירות מצוין שקיבלתי מאייבורי לגבי דיסקים קשיחים. מאז אני אישית מצפה לאותו שירות מכל חנות עבור דיסקים קשיחים.

כמו שהטכנאי אמר בסרטון, מריצים על הדיסק את הבדיקה, בודקים שאין נזק פיזי (נפילה וכו') וזהו. אין פה מה לעשות מעבר

ולכן לדעתי האישית אלא אם כן יש עומס רציני בסניף/מעבדה, אז אין סיבה שבדיקה כזאת תיקח עד שבועיים.

פורסם

בהחלט אין סיבה. אין בעיה לפתוח תרד שמתאר את הבעיה הזו.

אבל אין קשר לפיצוי.

פורסם

^ האמת זה עוד כלום .

אותי אחת החברות הגדולות טרטרה במשך שנתיים עם מחשב שלוח האם שלו לא היה תקין .

הם לא הסכימו להחליף לי אותו , אז בסוף התייאשתי והחלפתי על חשבוני במעבדה פרטית .

בפחות משנתיים הייתי אצלם חמישה פעמים לפחות , עם מגוון תקלות שקשורות ללוח האם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים