עבור לתוכן

מפרט מחשב לצורכי תוכנות גרפיות ו"אדריכליות", עד סכום של 6,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן:

3D max

Revit

Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור)

Lumion

Rhino

אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט:

Photoshop SC5

AutoCad

ArtRage

InDesign

קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת.

אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע.

כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב:

• המחשב ישמש ליצירת רינדורים.
  • הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות)

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

זה מחשב שמיועד לשימושים האלה, בתקציב שלך אולי תשפר מעט את הכרטיס מסך.

http://hwzone.co.il/community/threads/537419-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%A4%D7%99-5-000-%D7%A9-%D7%97

ניתן לוותר פה על מע' הפעלה ואולי אם אתה רוצה מארז אחר זול יותר במעט (מה שהומלץ מוגדר כמאד שקט, אני מצאתי את זה שימושי במיוחד לעבודה בלילות)

פורסם
  • מחבר

אני אישית עובד עם מוזיקה ברקע ולמרות שאין ספק שמחשב שקט זה יתרון, אולי כדאי להתפשר טיפה על המארז. ביחד עם ויתור על מערכת הפעלה נשארים לי עוד כמה מאות שקלים.

ציינת שאולי כדאי לשפר את כרטיס המסך. האם זהו לדעתך, כמישהו שעוסק בתחום, משהו שבמפרט הנוכחי חשוב לשנות?

ואם כן, איזה כרטיס מסך היית בוחר, ומה ההבדל בינו לבין הנוכחי?

שוב תודה על העזרה המהירה.

פורסם

יכול להביא לשיפור בלומיון לדעתי בתוכנות אחרות שמסתמכות על הכרטיס מסך, סרטונים מרונדרים ועבודה "בזמן אמת".

ויריי עם סקצ'אפ - בעיקר מבוסס מעבד.

בשאר התוכנות זה משתנה.

בעניין השקט - הכוונה הייתה ללכת לישון ולהשאיר את המחשב לרנדר איזו סצנה/סרטון במקביל.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה כרטיס מסך היית ממליץ? כי ראיתי כמה סרטונים של לומיון ואני ממש רוצה להתחיל לעבוד איתה. הלפטופ שלי לא הצליח להריץ אותה יותר מכמה דקות :)

המחשב נמצא בחדר השני ככה שאני מאמין שלא תהיה בעיה של רעש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים