עבור לתוכן

החלפתי סיסמת-חשבון-גוגל בנייח והנייד לא מיסתנכרן...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"...

לא יכול לסנכרן את הנייד...

ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה....

ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה...

מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?:cwm24:....בתודה מראש למציל!

פורסם

לא מכיר את המכשיר והגרסה הזאת אבל תנסה להיכנס לGoogle Play אולי הוא יגיד לך משהו. תנסה סתם reset.

פה יש עוד כל מיני הצעות: http://androidforums.com/hero-support-troubleshooting/9751-change-google-account-password.html

אמנם לא לאותו מכשיר אבל נשמע די כללי. תסתכל בעיקר בפוסטים שרשום לידם Thank You שזה סימן שהם עזרו למישהו.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק my gnexi, אם ניכנסים ל-google-play הוא רוצה את הסיסמה החדשה......

אבל כשניכנסים ל-gmail, אין שום אפשרות לשנות את הסיסמה, רק להסיר את החשבון בייחד עם איפוס הנייד.....

מזל שגיליתי את הקטע עם google-play בזמן....תודה לך ידידי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים