עבור לתוכן

דרושה המלצה למפרט מחשב לפיתוח אתרים ועריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים:

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, גודל צג 23-24ֿ, נחמד אם יהיה חיבור יו אס בי 3 עליו

בנוסף דרוש לי גם צג שמיועד למחשב לילדים...

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

צג - באיכות טובה, למשך עבודה ארוך, מעייף כמה שפחות את העיניים , רמקולים מקלדת ועכבר - סטנדרטיים אך נוחים. נחמד אם יהיה שלט לרמקולים (לא חובה)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני מעוניינת להמיר מספר רב של קלטות מיני דיוי שברשותי לדיוידי. אשמח להצעת מחיר לכבלים/ציוד

שיאפשר את ההמרה באיכות מקסימלית.

כן, אני צריכה תמיכה ב- esata usb 3 ו- FW (אני מניחה שהכוונת ל- FIREWIRE)

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? quote_icon2.png זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשדרג בעתיד אך לא אם זה מייקר משמעותית או פוגע בביצועים

בנוסף: חשוב לי שבלוח האם יהיה מספר מקסמלי של חיבורי יו אס בי 3 (אם אפשר להוסיף מפצל יו אס בי 3 להצעה - גם נחמד) וגם פיירוויר.

אם יש התפשרות על הלוח או ייקור משמעותי במחיר כדי לכלול את הפיירוייר, אז אולי אפשר מתאם לפיירווויר.

ארצה הרד דיסק של 3TB ובנוסף זכרון אס אס די פנימי -שוב יחס מחיר:תועלת מקסימלי....

מארז/ספק - שקטים - כמה שיותר חיבורים מקדימה.

לגבי כרטיס גרפי - בעל יכולת לפיצול מסך (לא חובה אם מייקר באופן משמעותי), חיבור hmdi, DVI

לגבי הצג - חשוב לי שיהיה איכותי, מיועד לעבודה ממושכת וכמה שפחות מעייף את העיניים.

בנוסף, אני מעוניינת לרכוש גם צג מחשב שמיועד לילדים - דהיינו צג קטן אך איכותי - גם הוא, כמה שפחות מעייף את העיניים.

וגם ציוד היקפי נוסף שמיועד לילדים - עכבר קטן, מקלדת חמודה...רמקולים חמודים....:) (אלא אם כן כלולים כבר בצג)

אשמח אם יהיה אפשר לנצל כל מבצע כלשהו - כדוגמת הבלאק פריידי - בהצעת המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים