עבור לתוכן

samsung ATIV S (ווינדוס-פון)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות סמארטפון במחיר שהוא בסביבות ה1000-1200 ש"ח.

אני הייתי די נעול על SAMSUNG GALAXY S2 PLUS, אבל שמתי לב שמוכרים את ה-[h=1] ATIV S(שלפי חקירה קצרה מדובר בתאום של הסמסונג גלאקסי אס 3) במחיר של 1100 (!!)[/h]עם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי (!!) מה שמעמיד את פער המחירים בין התאומים הללו על 700 ש"ח.

וממש ממש מדגדג לי לרכוש את המוצר, אך חשבתי שאולי כדאי להתייעץ בפורום עם אלו שמכירים /ניסו את המכשיר או את מערכת ההפעלה הזו.

קישור לסקירה של המכשיר:

פורסם

את המכשיר לא ניסיתי, אבל אני כן משתמש בלומיה 925 עם מערכת ההפעלה windows phone

בכללי מדובר במערכת מדהימה עם הרבה פוטנציאל. היא חלקה, כיפית ומהירה. גם פער האפליקציות מצטמצם וכעת כמעט כל אפליקציה חשובה כבר שם.

חשוב לזכור שזו מערכת שונה, אבל מאוד קלה לתפעול.

מצד שני, יש לה את הפאקים שלה, כמו למשל שאין מרכז התראות (לי לא מפריע כל כך), או שההתראות לא ממש נוחות (די דומה לאייפון בקטע הזה), ישנם גם מגבלות מעצבנות של מערכת ההפעלה, כמו למשל שאפליקציות לא יכולות לגשת לספריית הוידאו (מה שאומר לדוג' שאין לך יכולות לשלוח וידאו שצילמת בווטסאפ).

המלצה שלי, תראה כמה סקירות ביוטיוב ותחליט.

פורסם

באופן כללי לא הייתי ממליץ על samsung כדי לקנות מכשיר windows phone כי סמסונג לא מטפחת או תומכת במשתמשי ativ s

הייתי ממליץ לך בחום למצוא מכשיר של נוקיה עם windows phone בעיקר בגלל שיש הרבה אפליקציות שאקסלוסיביות ללומיה

המכשירים הזולים של נוקיה הם: 520; 620 ואם יש לך עוד קצת כסף אז גם 820

פורסם
  • מחבר

אני לא מודאג לגבי מרכז ההתראות ואפליקציות...זה עניין של חצי שנה עד שכל הפערים המהותיים יסגרו..

לגבי שאר הפערים, אני לא יודע.

בכל אופן, המכשיר שלך, ה-925, הוא חזק יותר ולבטח נותן חוויית משתמש אחרת מהATIV S, העניין הוא המחיר +האחריות שמוכרים את הATIV S...שעל פניו נראה כמו מציאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים