עבור לתוכן

השלמת מפרט למחשב רב תכליתי (סהכ כ5k)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? סהכ התקציב הוא כ5k אבל כבר נרכש מעבד i5 4670K, דיסק samung evo 840 120gb וכן הארד דיסק. אשמח להשלמת המפרט בתקציב של כ3k.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא להיות cost effective. אם ניתן רצוי לחסוך אך רק אם הפגיעה היא קטנה.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. גלישה עם הרבה טאבים, עריכה, תכנות קל, גיימינג יחסית קל נניח civ 5 או sc2 לא חובה בהגדרות הכי גבוהות בעולם אבל שיהיה יפה :)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כאמור אין צורך במעבד או בדיסקים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קצת מפתה אותי להכנס לזה מכיוון שהמעבד תומך אבל נראה שלשמושים שלי אין צורך. אשמח לדעת מה העלות מבחינת לוח אם.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עושה רושם שלtms יש מבצע טוב על מארז וספק.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא קריטי.

תודה על העזרה!

רון

פורסם

אם אתה רוצה לנצל את המירב מהבלאק פריידי הזה תוכל להרכיב מחשב שלם במחיר בדיחה!!

כרטיס מסך 7970

לוח Z77 SNIPER

מארז kublai 04 (הרבה מתלהבים מהRAVEN, אני פחות אוהב אותו)

ספק STRIDER 600W

מאחר ויש לך מעבד פתוח מכפלה, בחרתי לך לוח מתאים

לא יודע אם קנית מעבד BOX עם קירור או לא.. אבל למקרה שכן, אני ממליץ להחליף לקירור מתקדם, דוגמת Scythe MUGEN 3

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

באמת חשבתי על המארז והספק האלו דרך המבצע של tms.

לגבי הלוח אם שרשמת, נראה לי שהוא לתושבת 1155 בעוד המעבד שלי הוא 1150. נכון?

לגבי הכרטיס מסך האם אתה מתכוום לזה שבמבצע בלק פרידי של tms?

האם יש המלצה על זכרון?

פורסם

צודק, טעות שלי לגבי הלוח .. :x

התייחסתי למבצע ב TMS כמובן

זכרון של CRUCIAL 8GB במבצע קניית מחשב חדש

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה על לוח אם אחר? לא מצאתי מבצעי בלק פריידי טובים על לוחות אם בארץ :-(

פורסם

https://www.tms.co.il/product/12640

אני לא חושב שיש מבצעים על לוחות Z87

עדיין אתה נשאר עם עודף מ 3K :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים