עבור לתוכן

נחוץ מפרט עד 3k ל HTPC ו in house game streaming.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מפרט ל HTPC לסלון שידע לאכול את ה in house game streaming של valve (כשיצא)

http://www.pcgamer.com/2013/11/21/valve-explain-steam-in-home-streaming-as-early-closed-beta-begins/

יש לי מחשב גיימינג סביר בחדר אחר. אז המפרט שאני מחפש צריך להיות המינימום הנדרש כדי לתמוך בסטרימינג מהמחשב גיימינג ו XBMC.

1. מה התקציב המקסימאלי?

3000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

עדיף לחסוך. כסף מיותר יכול ללכת למקום איחסון נוסף (פנימי או חיצוני).

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

3500 זה גג עליון.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

פירטתי את הדרישות בהתחלה. המחשב יחובר לטלויזיה גדולה דרך HDMI. צריך כרטיס רשת כלשהו (אני לא ממש מכיר את הדרישות של סטרימינג מהסוג הזה, כאן המומחיות שלכם נחוצה). המחשב לא אמור להריץ משחקים בעצמו. רק דרך סטרימינג. אידאלית המחשב ישמש גם כשרת הורדות, כלומר יהיה פעיל ברצף רוב הזמן.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

יש צורך בעכבר מקלדת ושלט xbmc שמתאימים לסלון (קומפקטיים). מקלדת ועכבר לגיימינג ירכשו בנפרד.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא שידוע לי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

לפחות 9, כאמור המחשב אמור לרוץ בסלון כל שעות היממה. רצוי מאד שיהיה שקט ככל האפשר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

הרכבה כן, מערכת הפעלה/אופיס לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עדיפות לאיזור תל אביב/גבעתיים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כאמור הדרישה המיוחדת היא תמיכה באין האוס סטרימינג של משחקים. כל שאר הדרישות די סטנדרטיות ל HTPC.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר

תודה על הצעת המפרט. אשמח לדעת (מסקרנות) למה מחשב לצרכים שפירטתי צריך SSD ?

פורסם

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

לפחות 9, כאמור המחשב אמור לרוץ בסלון כל שעות היממה. רצוי מאד שיהיה שקט ככל האפשר.

פורסם

אילו משחקים ישוחקו על המחשב?

פורסם
  • מחבר

ישירות על המחשב לא ישוחקו משחקים כלל. דרך ה in home streaming ישוחקו (בתקווה) כל סוגי המשחקים (מ civ5 ל farrcry ל binding of issac וכל מה שביניהם).

פורסם

מה זה ישירות על המחשב לא ישוחקו? משהו(כרטיס מסך) צריך להריץ את המשחקים האלו..

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח בדרישות החומרתיות הכרוכות ב in home game streaming. בגלל זה פניתי אליכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים