עבור לתוכן

מסך כחול, יש המון תמונות, פירוט רב. מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק אצלי אין ביוס כמו שלו אז לא הצלחתי לפתור כמוהו.http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=71&messageid=165624399מה עלי לעשות?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הטקסט מתבלגן לי, אני לא מבין למה.אני עושה רווחים, פסיקים, אבל המערכת מחליטה לבלגן אותו. אנסה שניה להדביק שוב, נקווה שכעת לא יתבלגן. למרות שגם ככה אפשר לעזור לי.מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק אצלי אין ביוס כמו שלו אז לא הצלחתי לפתור כמוהו.http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=71&messageid=165624399מה עלי לעשות?

פורסם

יתכן ויש סטיק זיכרון פגום, תבדוק את זה. תעלה את המחשב עם אחד מהם ואז עם השני במידה והראשון לא יעלה.

למחשב שלך אין עדכון BIOS.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה תעלה אותו?זה לא מחשב נייח, אני לא יכול להוציא סטיק ולהחליף באחר. גם אין לי פה ספייר בצד.או אתה מתכוון שבמחשב יש 2 סטיקים של זיכרון, ואני יכול לשלוט דרך הביוס עם איזה מהם המחשב יעלה?איך? תדריך אם אפשר.איך אתה יודע שלמחשב שלי אין עדכון ביוס?בשביל זה צריך לדעת את דגם לוח האם במדויק. אני פירטתי פה את כל הסימנים שאי אפשר להשיג את דגם הלוח אם.גם אם אתה צודק, מה ימנע מהתקנת אותו דגם ביוס על הדגם הקיים בכדי לפתור את הבעיה? לא חייב לעדכן.רק קודם תסביר מה זה סטיק שרצית שאני אעשה אולי זה יעזור.

פורסם

:facepalm:

כן אתה יכול, זה בדיוק כמו "מחשב נייח".

אני חושב שהייתי די ברור בתגובה שלי של מה לעשות.

גישה לזיכרון הפנימי - ראה עמ' 75.

http://download.lenovo.com/UserFiles/UserGuide/en/User's%20guides%20and%20manuals/U550/Lenovo%20IdeaPad%20U550%20UserGuide%20V1.0_web.pdf

ואין למחשב שלך עדכון BIOS נקודה. אתה מוזמן לגשת לאתר של לנובו, להקיש את הדגם שלך, לגשת לדרייברים ולראות שהופ - אין עדכון ביוס.

פורסם
  • מחבר

היית ברור, אני הייתי הססן, החלטתי לפתוח, להוציא את הזכרונות, לנקות עם מחק.

בוצע.

לא עזר.

האם יש לך עוד רעיונות?

הצצת בקישור שנתתי באתר תפוז? אותו מחשב, אותה בעיה, פתרון.

רק שאצלי הפתרון לא יכול להיות כי הביוסים שונים, אין לי את ההגדרה שהמליצו לו.

פורסם

הקישור לא תקין.

פורסם

ה"אחראי" שם רק הביא דוגמא לשורה שאתה צריך לחפש בביוס במחשב, זה לא אמור להיראות ככה.

פורסם
  • מחבר

אין אצלי אפילו משהו דומה.

כל מה שצילמתי בתמונות זה מה יש בביוס.

חושב שתוכל לעזור לי מפה? כל מה שתגיד אני אנסה לעשות רק בשביל לפתור את המסך הכחול שאוכל להשתמש במחשב.

כל מה שתגיד אני אעשה צעד צעד ויעדכן אותך.

פורסם

load setup defaults

לדעתי זה הכיוון של המשורר בדיון בתפוז.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר, לא מצליח :cry:

מה אפשר לעשות? מיואש :cry::cry:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים