פורסם 2013 בנובמבר 2311 שנים יש לי את המכשיר GALAXY S4 I9505 ורציתי לדעת אם יש בישבילו עדכון לגרסה 4.3כי ראיתי שיש עידכון וחלק יש להם ואמרו לי שאין ל-I9505 יש רק ל-I9500 בגלל שחברת סאני היא המפציה של הגרסאות בארץ והיא לא תומכת בגרסה I9505וגם שלא יהיה אף פעםזה נכון ?יש פתרון ללא ביטול של האחריות שיש לי על המכשיר ?
פורסם 2013 בנובמבר 2411 שנים יש עדכון רשמי, לא כולם עדיין קיבלו אותו (מופץ בהדרגה). מהיכן רכשת את המכשיר?
פורסם 2013 בנובמבר 2411 שנים מחבר יש עדכון רשמי, לא כולם עדיין קיבלו אותו (מופץ בהדרגה). מהיכן רכשת את המכשיר?קניתי אותו מאיזה בן אדם לא מחנות רשמית והוא מחול לא מהארץ אתה בטוח שיש עדכון לדגם הזה 9505 או שזה רק ל-9500 או שאתה לא יודע ??
פורסם 2013 בנובמבר 2411 שנים ל-I9505 יש עדכון 4.3 רשמי ממדינות אחרות ולא מישראל. אם אתה לא צריך תפריטים בעברית (עדיין יש תמיכה בקריאה/כתיבה בעברית) אז פשוט תתקין רום ממדינה אחרת.http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=0#firmware
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים מחבר ל-I9505 יש עדכון 4.3 רשמי ממדינות אחרות ולא מישראל. אם אתה לא צריך תפריטים בעברית (עדיין יש תמיכה בקריאה/כתיבה בעברית) אז פשוט תתקין רום ממדינה אחרת. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=0#firmwareזה יבטל לי תאחריות ??איך עושים את זה כאילו איך שמים רום צריך לעשות ROOT ??
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים קיבלתי את העדכון, המכשיר עובד הרבה יותר טוב, הסוללה מחזיקה יותר והמכשיר מגיב ועובד מהר יותר.
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים זה יבטל לי תאחריות ??איך עושים את זה כאילו איך שמים רום צריך לעשות ROOT ??מאיפה המכשיר נרכש? לא צריך Root, זה רום רשמי רק של מדינות אחרות ולא של סאני/ישראל.בתור התחלה אתה יכול להתקין Kies של סמסונג ולנסות להתקין רום 4.3 רשמי של אחת מהמדינות האחרות.קישורים לרומים יש באתר sammobile בקישור שצירפתי בהודעה הקודמת שלי.
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים מחבר מאיפה המכשיר נרכש? לא צריך Root, זה רום רשמי רק של מדינות אחרות ולא של סאני/ישראל.בתור התחלה אתה יכול להתקין Kies של סמסונג ולנסות להתקין רום 4.3 רשמי של אחת מהמדינות האחרות.קישורים לרומים יש באתר sammobile בקישור שצירפתי בהודעה הקודמת שלי.קודם כל תודה רבה שאתה ככה עוזר ומגיב כי בקושי רצו לעזור לי אז תודה רבהוהמכשיר נרכש בשם MOBI CENTER יש לי עליו אחריות מהם השאלה אם ההתקנה של הרום תבטל את האחריות ואם אני מתקין את הרום זה יהיה רק באנגלית ?קיבלתי את העדכון, המכשיר עובד הרבה יותר טוב, הסוללה מחזיקה יותר והמכשיר מגיב ועובד מהר יותר.איזה דגם יש לך GT-I9505 או GT-I9500 ??? נערך 2013 בנובמבר 2511 שנים על-ידי Ofekppp
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים אני בת ואני שמחה לעזור. לגבי האחריות עדיף לשאול את החנות שקנית ממנה ליתר בטחון.אם תתקין את הרום התפריטים יהיו באנגלית אבל עדיין תוכל לקרוא ולכתוב בעברית.
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים מחבר אני בת ואני שמחה לעזור. לגבי האחריות עדיף לשאול את החנות שקנית ממנה ליתר בטחון.אם תתקין את הרום התפריטים יהיו באנגלית אבל עדיין תוכל לקרוא ולכתוב בעברית.אה סליחה חחואיך אני משנה את הרום הזה ?
פורסם 2013 בנובמבר 2511 שנים תנסה להתקין Kies של סמסונג ולהוריד רום מ-Sammobile. אם לא הולך אז תפעל לפי המדריך בקישור. בהצלחה.http://iandroid.co.il/forum/topic125254.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.