עבור לתוכן

מחשב נייד לסרטים ,עבודה משרדית ומשחקים תקציב 5000

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס, תכנות... משחקים - בסגנון של דיאבלו 3, סקיירים(אין לי דרישה שירוצו על הגדרות גבוהות אבל שיעבדו בFPS טוב אפילו על הגדרות הכי נמוכות) צפיה בסרטים(FHD או HD)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? המחשב יחובר למסך חיצוני כך שהמסך לא מאוד חשוב אם כי אני מעדיף 14 אינץ +. לא משנה לי אם הוא מאט או מבריק.

* רזולוציית המסך? כפי שאמרתי יחובר למסך חיצוני אז פחות רלוונטי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא.

* משקל רצוי? אופטימלי מבחינתי מתחת ל2 ק"ג אבל לא חובה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב אמיתי של SSD+HDD (נניח כונן מ"ה SSD + כונן רגיל ולא SSD CACHE)

* כונן אופטי?לא חשוב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אני אוהב את סדרת הthinkpad של לנובו אבל מעבר לזה אין לי העדפות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מעבד מהדור החדש haswell i5 לפחות. שיהיה שקט כל עוד אני לא מעמיס עליו סרטים או משחקים ושלא יתחמם.

מצאתי את המחשב הבא:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330

השאלה היא האם למשחקים כמו דיאבלו 3, סקיירים, total war וכאלה יש צורך בכ"מ ייעודי או שאפשר להסתפק ב intel 4400?

אם אפשר לדעתכם להסתפק בכ"מ מובנה אז אני יכול לקחת מחשב יותר זול בפחות מ4000 שח ולחסוך את שאר הכסף...

ואם יש צורך בכ"מ ייעודי אז האם המחשב הנ"ל לדעתכם יענה על הדרישות ולא יתחמם/ יעשה רעש יתר על המידה?

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים