פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים 1.פשוט תוריד את ה V מלהשתמש בwelcom screen בתוך user accunts \ the why users logon 2.לא זוכר ... מצתער על השגיאות כתיב ...(אין לי כוח לתקן)
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים Start >> Control Panel >> Folder Options >> File Typesסמן את zip, לחץ על Advancedסמן אתConfirm open after download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.