עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסך של טושיבה הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו..

אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך..

השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות..

אשמח לעזרה!

פורסם

בטוח לגמרי שהמסך בסדר?

אם כן והחלפת את הכאבל של המידע, יכול להיות שהכאבל של החשמל פגום או שיש בעיה עם אספקת החשמל למסך או בכלל במחשב

שמת לב לתקלות אחרות במחשב? הוא יותר איטי בזמן האחרון למשל?

פורסם

אתה מציין שהמסך פועל במחשב אחר

מכאן שהבעיה בכרטיס המסך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות!!

אז כן אני בטוח שהוא עובד,יש ברשותי עוד מחשב נייד של HP שיש לו מסך לד דיי דומה(מבחינת דגם ויצרן) וחיברתי אליו את המסך של הטושיבה והוא עובד מעולה.. בטושיבה ניסיתי גם את המסך המקורי וגם של הHP(ששניהם עובדים בHP) ושניהם לא עובדים.. המסך של טושיבה מרצד כזה בלבן ושל הHP פשוט בוהק כולו בלבן.. עכשיו שאתה אומר בעיות חשמל זה מסקרן אותי.. יש דרך לבדוק את זה?,והוא אכן הרבה יותר איטי לאחרונה אבל זה נראה לי ביגלל שהארדיסק שלו נראה לי לקראת סוף הקריירה(המחשב של טושיבה הוא L505 141 אז הוא כבר כמעט בן 4).

ומיכאל גם אני חשדתי בזה אבל מה שמוזר לי בסיפור זה שבחיבורי HDMI וVAG הוא עובד בלי שום איזכור לתקלה גם במשחקים כמו PROTOTYPE(זה פשוט המשחק היחיד שיש עליו) אולי אם זה באמת כמו כרטיס של נייח(אין לי באמת רקע על חומרה של ניידים) ופשוט היציאה של המסך הפסיקה לשדר אות..למרות שגם כאן זה קצת מוזר כי נכון הכפתורים של בהירות מסך אז הם כן עובדים אבל הפוך,כלומר כשלוחצים על להנמיך את התאורה אז המסך נהיי יותר בוהק ולהפך, אם תמונה תעזור במקרה הזה,אני בספק, אז תגידו ואני אעלה.

פורסם

זה לפעמים בגלל הדיסק הקשיח, ולפעמים בגלל הספק - זה כבר קרה לי עם כמה וכמה מחשבים ניידים ונייחים

בדיקה פשוטה של ספק הכוח החיצוני תהיה להחליף אותו עם אחד אחר, רק שים לב שהמתח הוא אותו מתח והזרם הוא לפחות אותו הזרם.

יכול להיות שיש גם בעיה פנימית של הספק כוח

במקרה הכי גרוע אתה יכול לתת את זה למישהו שמתעסק בחשמל. איפה אתה גר אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

באמת שנתת לי כיוון חקירה שונה לגמרי!.

אני גר בגדרה.

בקשר לספק היום אני אוכל לבדוק את זה,עם ספק אוניברסלי.. רק יש לקוות שיהיה לו אותו אמפר כי מתח בוודאות יש.

אם אני אצלם לך את כל הלוח והחלקים הפנימיים תוכל לכוון אותי מה לבדוק(לפחות איפה אני יכול לבדוק מתחים בלוח) פשוט יותר מהכבל חשמל שמחובר ללוח לא ידעתי שיש אזשהו ספק פנימי במחשב נייד,חשבתי שהכל זה החיצוני+קבלים.

נראה לי שעלית על משהו כי לפני מספר שבועות היה לי פתאום בעיה שהמחשב לא רצה להידלק ואחרי מלא משחקים אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הצמה של המתח ללוח עצמה פתאום גרמה לו לעבוד.. ביכלל לא חשבתי על זה והתעלמתי מהתופעה המוזרה אבל עכשיו שאתה מזכיר את זה באמת נראה לי שיש פה משהו.

פורסם

לא צריך אותו אמפר, צריך לפחות אותו אמפר. מתח שונה יכול לדפוק דברים, אבל אמפר גבוה יותר רק אומר שהספק מסוגל לזה, ככה שעדיף גבוה יותר

אתה יכול לקחת מאיזה חבר ספק, אבל כדאי שיהיה חדש, שלא יהיה פגום גם

במידת הצורך, אתה יכול להזמין משהו גנרי דרך eBay בסכום נמוך, אפילו שיהיה לך למקרה הצורך

אתה יכול לתת צילום מסך אבל אני לא בטוח שאני אוכל לעזור. לא יזיק בכלאופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.