עבור לתוכן

המלצה למחשב גיימינג בסביבות 6K

Featured Replies

פורסם

תקציב:

התקציב לרכישת המחשב: 6500

חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500

שימושים:

מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד

במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3

באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם.

רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT.

האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7

שימושים מיוחדים:

האם תבצע Overclock למחשב לא

האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): כרגע (אך לא חובה במידה ואתם חושבים שזה לא הכרחי)

ציוד היקפי:

מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינצ'ים) - 1680 על 1050 HORIZON

חומרה אופציונלית:

האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט (כן או לא):

צורב סטנדרטי יעלה לכל היותר בין 100 ל-120 ש"ח.

מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (500GB, 1TB וכדומה): כונן ssd (לתוכנות ולווינדוס ) + דיסק קשיח 1 TB

האם יש רכיב מסוים שאין צורך לכלול במפרט? אם כן, מהו: מסך

אפשרויות רכישה:

האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא

אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: מרכז, שפלה

את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו?כן

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 7

הערות נוספות: אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (שקט, עבודה רצופה, חיבורים מסוימים, גודל המארז וכיוצא בזאת). שיהיה יחסית שקט גודל המארז לא משנה לי אך שיהיה מאוורר, יש לי ההעדפה לחנות שזמן ההספקה שלה מהיר יחסית אני בעיקרון מחפש מחשב שיריץ משחקים בFPS המקסימלי וביכולת הגרפית הגבוהה ביותר גם בעתיד

אין לי ידע כזה טוב ברכיבי המחשב וכד' ורוב מה שביקשתי היה עם התייעצות עם אנשים שונים אשמח גם בהמלצה על מפרט/חנות חוות דעה במידה וקניתם שם.

בתודה מראש ~

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪903

קירור למעבד:

Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS

כמות: 1 - מחיר: ₪165

לוח אם:

Gigabyte G1.Sniper B5

כמות: 1 - מחיר: ₪530

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪340

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1199

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪443

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪536

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪95

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT - בקניית מחשב

כמות: 1 - מחיר: ₪347

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5383

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5276 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/z4haer9j

קרוספייר זה לא עסק משתלם, כאשר תרצה תוספת ביצועים בעוד X זמן פשוט תחליף לכרטיס מסך חדש

התקציב מאפשר GTX780 ואפילו 7990 אך אם אתה מתכוון להשאר עם המסך שלך זה יהיה סתם בזבוז

שמתי לך קשיח 2TB ו- SSD 120GB, התקציב מאפשר נפח גדול יותר אם תרצה

אני ממליץ לעבור לוינדוס 8, מערכת טובה יותר מכל הבחינות.. אבל זאת החלטה שלך

נערך על-ידי avilavi

פורסם

שאלון של FXP?

לא ציינת מה רמת הרעש(היכן ישב המחשב)?

אבי שים לב ששמת לו מעבד לא מותאם לאוברקלוק K, בתקציב שלו הייתי עושה את זה קצת אחרת.

פורסם

עידן, הוא אמר שהוא לא רוצה OC.

אני מתאר לעצמי שהלוח זה יותר למטרת SLI/CF.

מה שכן, פותח הדיון:

אני ממליץ לך עם אותו התקציב גם לקנות מסך חדש. רזולוציה יותר גדולה, יותר תענוג!

פורסם

צודק גיא השאלון הזה בלבל אותי במיוחד דרך tapatalk..

פורסם
  • מחבר

שילבתי את שתי השאלונים לא ממש הייתי בטוח מה אני צריך להציג (ופרסמתי בלילה שאני עייף אז התעצלתי...) מצטער על זה

המחשב ישב בפינת החדר מקום יחסית מרווח אני לא ממש רוצה לעשות אוברקלוק בעתיד

ואתם אומרים שמסך חדש גם ישפיע על התצוגה הגראפית? (הגיוני יחסית השאלה אם הכרחי? ~ )

עד כמה שהבנתי ווינדוס 8 לא מוצר כזה מוגמר וזאת גם התרגלות חדשה

פורסם

מסך חדש עם רזולוציה של 1920x1080 אכן מאוד ישפיע על חווית המשחק שלך לעומת המסך הנוכחי ושווה לכלול אותו ברכישה.

פורסם

עד כמה שהבנתי ווינדוס 8 לא מוצר כזה מוגמר וזאת גם התרגלות חדשה

בזכות אנשים מקובעים שכותבים הרבה שטויות ברשת

המערכת טובה מאוד ואין ממה לחשוש

אני רואה שאתה עם XP אז לא עדיף כבר להתרגל לוינדוס הכי חדש ומעודכן?

נערך על-ידי avilavi

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להחליף את המסך למסך עם רזולציה

1920x1080 אז להחליף את כרטיס המסך ל GTX780 ?

המחשב שאני בדרך כלל משתמש בו מכיל ווינדוס 7 אבל אתה מדבר משימוש בווינדוס 8 אז אני לוקח את הדעה/חווית "משתמש" שלך ברצינות

חבר הכין לי ההמלצה שלו אשמח אם תוכל להגיד את דעתך עליה http://www.tms.co.il/preview/spec/zny81ujp

והבנתי שיהיה הנחות "בלאק פריידי" בTMS השאלה אם זה יהיה על דברים שאתם ממליצים לי ושוב אני לא באמת יבין עם X בהנחה יכול להחליף X שהמלצתם

ומתי מביאים מארז Mid Tower ומתי מביאים full tower ?

פורסם

השאלה אם חשובה לך אופציית ה-SLI/CFX בעתיד?

כמה נקודות שרציתי להוסיף מנסיוני האישי:

כאשר חושבים על אופציית מערך כרטיסים SLI/CFX צריך לקחת בחשבון לוח שתומך בטכנולוגיה הזו ולוח של לפחות שני חריצים X8, אופציה זו מייקרת את הלוח ולמעשה הלוח הזול ביותר שתומך ב-SLI עולה החל מ-750₪ בערך.

אם כבר לוקחים לוח כזה הרי שזה לוח Z87 שתומך באופציית אוברקלוק, מה לא ניקח מעבד וקירור שתומכים ? כבר קפצנו בכמה מאות תוספת.

כשחושבים על מערך כרטיסים צריך להבין שההערכות בהתאם, זה אומר ספק יותר חזק כדי שיחזיק את שני הכרטיסים המיועדים ומארז מאוורר וגדול יותר, לא ממליץ על ה-R4 וגם לא על ה-R2 XL למשימה(יסלחו לי כל המאוהבים), המארזים האלו מעולים בבידוד רעשים אך לא מאווררים מספיק למערכי כרטיסים(דעתי האישית).

עוד משהו שחשוב שתדעו אחרי שחקרתי ובחנתי את הנושא מכל הכיוונים עם שני הכרטיסים שלי, מעבד i5 מגביל שני כרטיסים חזקים כמו 7970, שנייהם והסנכרון בייניהם דורשים כוח עיבוד גדול יותר לעומת כרטיס אחד.

למשל אם ב-BF4 אני משחק עם כרטיס אחד וניצול המעבד הוא 80-85 אחוז, אז עם שני כרטיסים הניצול הוא 100 אחוז והמעבד נחנק.

היום, ואומר את זה בלב שלם וכהמלצה למי שחושב על מערך כרטיסים או אפילו לא חושב ויש לו תקציב שמן ולא לחוץ, לקחת מעבד i7 שהוא חזק יותר ונותן לנו את המרווח בטחון הזה שצריך לעיתים, כולל משחקים שישתמשו ב-HT.

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים