עבור לתוכן

נייד quad-core Haswell עם 16GB זיכרון - מחיר גמיש עד 10K

Featured Replies

פורסם

הי,

אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O.

הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם:

- 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי).

- מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ

- דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע.

- מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אין צורך במסך מגע

- כרטיס מסך - אין צורך, משחק לעיתים רחוקות ביותר (אולי Iris Pro Graphics 5200 שוב יהיה נחמד)

- משקל - לא קריטי, יכול להיות כבד

- זמן סוללה - לא קריטי, לרוב בבית או אצל לקוח, יש חשמל.

- מערכת הפעלה - מעדיף להמשיך עם חלונות 7 (יש לי Windows 7 ultimate חוקי)

- עדיף trackpad על stick

- אספקה - אני יכול לחכות כמה שבועות (עד חודש) אם זה עוזר.

ניסיתי לחפש כמה שעות ולא ברור לי אם יש ניידים פחות או יותר בסגנון וכמה הם יעלו. מצאתי שתי דוגמאות שמתקרבות:

HP EliteBook 850 - יש לו כרטיס מסך מיותר (חבל על הכסף והסוללה) אבל בעיקר רק זוג ליבות שזה בעיתי מאוד, מגרד את ה-10K למטה

ASUS N550JV -גם לו יש כרטיס מסך מיותר, אפשר לשדרג אותו ל-16 גיגה אבל בעיקר הוא לא מגיע עם SSD , מצד שני עולה רק שש וקצת. אולי אפשר להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-SSD או להסתובב עם שני כוננים פנימים?

אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות

פורסם

יצא לך לראות סדרות W של Lenovo או precision של Dell?

פורסם
  • מחבר

תודה יבגני...

Precision 4800 בהחלט נראה מאוד מענין, אבל קצת יקר:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13328

לגבי לנובו, חיפשתי עכשיו ולא מצאתי דוגמה לסדרת W עם Haswell quad core, לא בזאפ ולא ישירות באתר הראשי שלהם :(

יש לדעתך עוד אופציות קרובות?

פורסם

תזמין מאיביי / ארה"ב עם אחריות ל-3 שנים

גם אם תזמין את הדגם הקודם M4700 אתה תקבל ביצועים גבוהים במחשב.

יש דגמים עסקיים שכבר באים מראש עם SSD או שמקסימום תוסיף בעצמך, כנ"ל לגבי זיכרון פנימי.

המחיר בארץ ך-4800 בהחלט הזוי

אם תחליט ללכת על דגמים כלליים יותר, וגם אם אתה בעל עסק תוכל אולי לקנות מחשב נייד במבצע ב-Black Friday בסוף החודש ואפילו אם תקנה באילת בלי מע"מ אז תקבל הנחה והחזר דיי רציני.

האסוס עם מסך מבריק ומסך מגע כך שהוא פחות מתאים לדעתי.

אתה יכול בעיקרון לשים SSD בנוסף לכונן הקיים במקום הצורב אם אתה לא צריך אותו.

פורסם

לא הייתי קונה נייד מעל 5k בארץ (המחירים בלי פרופורציה לתמורה). עדיף לך להזמין sager למשל מפה http://www.sagernotebook.com/index.php?page=product_customed&model_name=NP6652 ולבחור בעצמך מפרט. בימינו לקנות נייד מארה"ב כבר לא כזה יקר, ushops.co.il ודומיהם נותנים מחיר אחיד על משלוח והשאר רק תוספת מע"מ.

פורסם

^^^

ללא אחריות בארץ

אדם עם עסק שזקוק למחשב קבוע לא יכול "לשחק" עם זה וחייב אחריות למחשב בארץ וטיפול מהיר.

פורסם
  • מחבר

תודה על הדיון...

לגבי אחריות - אני מעדיף אחריות ישראלית, אבל לא במחיר של כמה אלפי שקלים. יש לי גיבוי על דיסק חיצוני ואת המחשב הישן במקרה הצורך.

לגבי מע"מ - בכל מקרה אני מקזז אותו.

ניסיתי לבדוק גם בחו"ל לגבי ניידים עם i7-4850HQ , נראה שיש אותו כרגע רק במק פרו החדש ?! מוזר

המערכת היחידה במחיר שפוי שמצאתי היתה של system76, אולי אני אזמין אותה.

נראה לי מוזר שאין אפשרויות כאלה בארץ, אולי אני אחכה לשישי הבא לראות אם יצוצו דברים לקראת ה-black friday

פורסם

באפשרות שאני רשמתי יש אחריות ל-3 שנים, כך שבזה אתה יכול להסיר דאגה מליבך.

איזו מערכת? לא הבנתי מה מי system76 (???)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים