פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"חמטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משניםגודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זולרזולוציית מסך: גם כן לא חשובדרישות מיוחדות לאמצעי קלט: איןמשקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמןהאם נדרש זמן סוללה ארוך: לאהאם יש צורך ביציאות מיוחדות: לאגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשבכונן אופטי: קורא dvdהאם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לאהאם נדרשת אחריות בינלאומית: לאהאם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן ועדיף windows 7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): אין, למעשה עדיף כמה שפחות דרישות מיוחדותתודה מראש על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.