פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר תשנה את הAPN מINTERNET לUINTERNETברור, מה שכתוב בתמונה שלי זה לא מדויק כרגע כי אני רוצה לכתוב שוב כמו שצריך. מה עם האי חפיפה שפרטתי מתחת לתמונות?- - - תגובה אוחדה: - - -אוקי, עכשיו כשכתבתי בAPN TYPEdefault, sup1זה התחבר. אבל אז אני לא כולל את הוספת ה MMS, ויש לי הרי רק APN TYPE אחד. אז מה אני אמור לעשות?
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים תתחיל מהאינטרנט, הMMS הרי לא קריטיאל תשתמש בשם משתמש וסיסמה וכל השטויות שצירפתפשוט תשים בAPN uinternetובAPN TYPEdefaultאת כל השאר תשאיר כמו שיש כרגע
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר ב3 כפתורים שיש לך מצד ימין למעלה, אילו אפשרויות יש?DELETE APNSAVEDISCARD- - - תגובה אוחדה: - - -אבל לא כתוב לי 3G בחיבור, יש לי מין H עם חיצים קטנים מתחת.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים H זה HSPDAדור "3.5"אחרי שאתה עושה SAVE אין לך אפשרות להוסיף עוד נקודת גישה?
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר H זה HSPDAדור "3.5"אחרי שאתה עושה SAVE אין לך אפשרות להוסיף עוד נקודת גישה?אה, הבנתי... אתה מתכוון שלMMS עושים נקודת גישה נפרדת משל עצמה? כן?
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר אוקי, יצאתי מעט בלונדיני. סבבה תודה!- - - תגובה אוחדה: - - -אגב, עכשיו כדאי לעשות ריקון לסוללה או להמשיך להטעין ו"לזרום"?
פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים מחבר כרגע בשעה שאני גולש בניחותא יורד לי בערך אחוז או שניים בסוללה כל דקה. הגיוני?? יש לזה קשר לדור 3.5? יש אולי עוד משהו חשוב שכדאי לקנפג? תודה.
פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים קודם כל - זה לא עניין של הגיוני או לא, אם זה קורה אז זאת עובדה.חוץ מזה, תתקין את Battery Monitor Widget, תוסיף את הווידג'ט שלו, ותוכל לראות מה הצריכה של המכשיר בפועל.
פורסם 2013 בנובמבר 1512 שנים מחבר קודם כל - זה לא עניין של הגיוני או לא, אם זה קורה אז זאת עובדה.חוץ מזה, תתקין את Battery Monitor Widget, תוסיף את הווידג'ט שלו, ותוכל לראות מה הצריכה של המכשיר בפועל.הכוונה אם ירידה של קרוב ל20% בחצי שעה זה טבעי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.