פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים הי, כפי שאתם בוודאי מנחשים רכשתי את הONE, והוא אחלה, הכל סבבה.אבל משום מה הסים שלי לא מצליח לאפשר ל3G של אורנג' להתחבר, או לפחות זו הבעיה שנראית לעין כרגע.כבר דיברתי עם נציגת אורנג' שאמרה לי איך להגדיר APN חדש, הכל הוקלד כראוי, מכשיר כובה והודלק, סים הוצא והוכנס, ועדיין אין 3G.יש למישהו עוד רעיון לפני שאלך למרכז שירות כמו כלב?תודה.
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר רק הגדרה של APN. תוריד APN Israel ותגדיר מחדש.מזתומרת תוריד APN ISRAEL? זו אפליקציה?
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר תחת MOBILE DATA? כרגע כתוב שזה ישתמש במובייל דתה כשאין WIFI. וכשאני מכבה את הWIFI זה נהיה DISCONNECTED- - - תגובה אוחדה: - - -אז מה אמורה לתרום האפליקצי הזאת?- - - תגובה אוחדה: - - -יכול להיות שיש איזו בעייתיות במעבר בין סים שהיה באייפון?
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים אם כך, זה אכן APN. Apn Israel בעייתית על מכשיר ללא Root, אז תוריד את Tweakker במקום.
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים אתה יכול לנסות גם לשלוח SMS עם המילה ota למספר 999. אם המכשיר תומך בזה, תקבל הגדרות מהרשת.
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר אם כך, זה אכן APN. Apn Israel בעייתית על מכשיר ללא Root, אז תוריד את Tweakker במקום.רק תסביר לי מה ההבדל בין אפליקציה להגדרת APN בטלפון? מה זה אמור לתרום? למה גורם לבעיה?
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים האפליקציה מגדירה בשבילך את ה- APN ולא עושה טעויות (למשל כאלה שלא הבחנת בהם). נערך 2013 בנובמבר 1411 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים קודם תנסה.השלב הבא יהיה לראות אם לא נחסמה הגלישה במערכות אורנג'.למרות שהנציגה כנראה בדקה את זה.
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר מנסה. תודה על העזרה.תקשיבו, יש כל מיני הגדרות שלא תואמות, או לא חופפות בדיוק.. שאני אעלה תמונות מסך? זה מידע שצריך להיות חסוי או משהו או שזה בטוח שאעלה את המידע לפה? נערך 2013 בנובמבר 1411 שנים על-ידי rozroz
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר זה ממש מבלבל. בTWEAKKER יש הגדרות מסויימות, ובטלפון יש הגדרות נוספות. אין לי דרך למלא את זה כמו שהם מדריכים. מה לעשות?לדוגמא, יש לי APN TYPE אחד בהגדרות, ובTEAKKER הוא מחלק את זה ל2, גם לINTERNET וגם לMMS. נערך 2013 בנובמבר 1411 שנים על-ידי rozroz
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים לא יאמן, אפילו אחרי שסוף סוף קנית מכשיר אתה עדיין חופר שלח הודעת SMS עם קוד OTA למספר 999 https://www.orange.co.il/selfservice/technical-support/Bb2_ServiceIdea_02/ אם זה לא מתקבל משום מה אז תוסיף ידנית, כל הפרטים פה: http://iandroid.co.il/forum/topic572.html
פורסם 2013 בנובמבר 1411 שנים מחבר טוב, הסמס לא עובד, ובפרטים למילוי- יש אצלי בHTC דברים קצת שונים, נו בבקשה תגיד לי איך בדיוק למלא: השרשור עם הפרטים: הHTC המשך HTC שים לב להבדלים, אצלי אין שמות נוספים להגדרות הMMS, ויש רק APN TYPE אחד, לא שניים נפרדים. נערך 2013 בנובמבר 1411 שנים על-ידי rozroz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.