עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד מסך מגע ASUS לאמא שלי עד 5-6K

Featured Replies

פורסם

*תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים.

* גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה.

*האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב.

* רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד.

* משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא.

* Bluetooth? לא חשוב.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם..

* כונן אופטי? לא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מחייב.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS בלבד. (לאמא שלי יש אובססיה חזקה לגבי ASUS

:silly:)

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב מאוד מאוד שיהיה מסך מגע, לא מוותר על זה. חשוב העיצוב, שיראה טוב. ואשמח מאוד לקבל מחשב מבוסס HASWELL ולא דור 3..

ישנה אפשרות להזמנה מחו"ל במידה וזה מקום אמין ובטוח.

המון המון תודה לעוזרים מראש :)

נערך על-ידי MrFantstic

פורסם
  • מחבר

הסמסונג שהצעת נראה לי מאוד אבל אני מפחד שהיא לא תאהב, חצי מהבית שלי ASUS בגללה חח. היא מאוד אובססיבית לגבי זה.

יש גם דגמים של אסוס טאיצ'י שנראים כמו היוגה, ולא יודע, אני מפחד שהיא תסתבך עם כל המסך המסתובב הזה ולא יהיה לה שימוש בזה כל כך.

שמתי עין כבר הרבה זמן על הדגם של הASUS שהצעת ושבוע שעבר הייתי מרחק לחיצה של כפתור מלהזמין אותו.

הוא פשוט פצצה, יש בו כמעט הכל. אי אפשר להגיד עליו דברים רעים.

נראה טוב.. FHD, SSD.. HASWELL..

מה שכן הרתיע אותי זה שאולי זה קצת אוברקיל בשבילה..

דעתכם?

ואם יש לדעתכם דגמים נוספים, אפילו מחו"ל אשמח לשמוע עוד.

תודה

פורסם

ולקנות מחשב ב-6000 זה לא "קצת" overkill בשביל אופיס לאמא?

כאשר במחצית המחיר כמעט אפשר לקחת מחשב נחמד שמלבד מסך מגע ברזולוציה רגילה יספיק לאותם שימושים בדיוק.

מישהו בפורום פרסם שהוא קיבל דווקא מחשב "לא משהו" מבחינת ה-ASUS בדגם הזה, מוזמן לקרוא את השירשור ולהחליט בעצמך אם זה מתאים לך או לא, יתכן וזה נקודתי אבל לך תדע

http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94

פורסם
  • מחבר
ולקנות מחשב ב-6000 זה לא "קצת" overkill בשביל אופיס לאמא?

כאשר במחצית המחיר כמעט אפשר לקחת מחשב נחמד שמלבד מסך מגע ברזולוציה רגילה יספיק לאותם שימושים בדיוק.

מישהו בפורום פרסם שהוא קיבל דווקא מחשב "לא משהו" מבחינת ה-ASUS בדגם הזה, מוזמן לקרוא את השירשור ולהחליט בעצמך אם זה מתאים לך או לא, יתכן וזה נקודתי אבל לך תדע

http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94

אני בהתלבטות, יכול להיות שאתה צודק.

בשביל זה הגעתי לכאן לקבל חוות דעת והתרשמות של אחרים. דעתכם חשובה לי כי אני יודע כמה אנשים כאן מקצועיים וחכמים.

ולמיטב הבנתי גם מהשרשור שלך וגם ממקומות אחרים, יש לא מעט תלונות על הדגם הזה.

לרדת מASUS אני לא ארד, יש לי ניסיון ארוך שנים איתם בהמון מוצרים יקרים, ובכלל אי אפשר לשפוט אף חברה על פי פשלה כזאת או אחרת.

מדובר במוצרים אלקטרוניים שבסופו של דבר מיוצרים באותם המקומות ותמיד יהיו פאשלות- בכל חברה.

חוצמזה, אמא תרביץ לי אם אני אביא לה משהו אחר P:

אני אשמח לשמוע הצעה למחשב אחר.

תודה

נערך על-ידי MrFantstic

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים