פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים Weiyun - Instant storage of 10TBמצד אחד - הם עושים את זה כדי לרגל אחרינומצד שני - גם החברות האמריקאיות מחויבות לפי חוק לתת ל-NSA לחטט בקבצים שלכםמה דעתכם?
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים מה בדיוק אני אעשה עם זה?והשאלה היותר חשובה, איך בדיוק אני אעשה זאת עם UPLOAD של 2Mbit/s.יקח שנה למלא את זה.http://www.wolframalpha.com/input/?i=7TiB+at+2megabits+per+secondמתסכל כמעט כמו להעתיק את הכל לדיסקטים.מצער לומר זאת אך אין שום טעם באחסון ענן באינטרנט של נפחים גדולים עם חבילות האינטרנט שיש בארץ. נערך 2013 בנובמבר 812 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים הרעיון הוא לא למלא את כל הנפח בפעם אחת ומהר. זה אחסון שצריך למלות בהדרגה.
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים לפי ההיגיון הזה אחסון של 5TB עדיף כי למלא אותו ייקח חצי מהזמן אבל ברור שארט סתם שלח עקיצה לספקיות האינטרנט בארץ...
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים מה בדיוק אני אעשה עם זה?אעלה את כל ספריות המוזיקה שלי לגיבוי כדי שאם יקרה אסון לא אשכח מה היה לי שצריך להוריד שוב? או כדי שאוכל להוריד אותם חזרה בפחות מאמץ?בשביל זה אני יאמר למחשב להעלות 24/7 במשך חודש?הייתי משתמש באחסון ענן אם מהירות הUL לא היתה כל כך גרועה.ב2mb/s אפילו העלאת גיבוי שבועי של כונן מערכת הפעלה בקושי אפשר להספיק משבוע לשבוע.ולאורך כל הזמן המחשב יסבול מביצועי אינטרנט גרועים כי הUL יהיה חנוק. מה שאומר שצריך להתעסק הרבה עם כיבוי הדלקה הנמכה הגברה של הUL כדי להימנע לעקוף לבדוק לוודא שבכל פעם ופעם שביצועי האינטרנט פוגעים בחווית הגלישה/הורדה/משחק זה באמת בגלל ועכשיו כבר לא ואחר כך כן עד הפעם הבאה וחוזר חלילה.craaaaaaaaaaaazyאולי אם הייתי צלם עם המון חומר אישי/מקצועי שגישה אליו דרך האינטרנט מכל מקום ובכל זמן תועיל לי מאוד, אז הייתי מוכן לספוג את כל החרא הזה.וגם אז זה לא משנה את העובדה שזה סיוט לא נורמלי למלא מכולת נפט דרך קשית שיועדה לטרופית משקה שובב - כל ביט שווה זהב.ובכל מקרה רמת התגובתיות בין הזמן שאתה מתחיל להעלות חומר ועד הזמן שהוא מסיים לעלות כל כך גרועה, שיכלת בנתיים ליסוע לאילת וחזרה כמה עשרות פעמים.והכי עצוב, שכל מה שכתבתי נשמע כמו סוג של הגזמה, וזה לא. נערך 2013 בנובמבר 812 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 בנובמבר 812 שנים אין לי שום דבר נגד האיחסון ענן.כל הכבוד לשיטות הריגול הסיניות ולעובדה שאנשים שאין להם מה להסתיר יכולים להינות משירותי שירותי הביון שלהם.10TB זה נפח עצום, והעובדה שזה בחינם היא מדהימה.עם UL של 20-100mbit/s כנראה שהתגובה שלי לדיון הזה היתה אחרת לגמרי, כמו גם הרצון(והיכולת) שלי להשתמש באחסון ענן.וזה לא רק אני, כמעט כולנו באותה הסירה.מישהו צריך לומר את הדברים.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים מה בדיוק אני אעשה עם זה?אעלה את כל ספריות המוזיקה שלי לגיבוי כדי שאם יקרה אסון לא אשכח מה היה לי שצריך להוריד שוב? סיבה מספיק טובה, אם כל המוזיקה שלי תלך לאיבוד יהיו לי מחשבות אובדניות
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים ולאורך כל הזמן המחשב יסבול מביצועי אינטרנט גרועים כי הUL יהיה חנוק. מה שאומר שצריך להתעסק הרבה עם כיבוי הדלקה הנמכה הגברה של הUL כדי להימנע לעקוף לבדוק לוודא שבכל פעם ופעם שביצועי האינטרנט פוגעים בחווית הגלישה/הורדה/משחק זה באמת בגלל ועכשיו כבר לא ואחר כך כן עד הפעם הבאה וחוזר חלילה.craaaaaaaaaaaazyפה אני לא מסכים אודות משחקים כי משחקים לרוב תלויים ב-PING ובזמן משחק, שום תוכניות או פעילויות שתופסים רוחב פס לא אמורים לעבוד.אני לפני שהייתי קופץ לענן סיני חינמי בן 10TB, הייתי מחכה חצי שנה ובודק מה אנשים אומרים לגביו.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים פה אני לא מסכים אודות משחקים כי משחקים לרוב תלויים ב-PING ובזמן משחק, שום תוכניות או פעילויות שתופסים רוחב פס לא אמורים לעבוד.לא הבנתי. עם מה בדיוק אתה לא מסכים?כיסיתי את כל האפשרויות בניסוח.
פורסם 2013 בנובמבר 2011 שנים גדול. תודה רבה.לא מבין מה את מתלוננים שיקח הרבה זמן למלא את זה?פשוט תתיחסו לזה כאל אכסון ללא הגבלה וזהו. כל תמונה חדשה שצילמתם אפשר להעלות לשרת לגיבוי בלי לדאוג שיגמר לכם המקום בדרופבוקס או איפה שזה לא יהיה. יש לכם משהו שאתם רוצים לשמור פרטי? תצפינו בTRUECRYPT ותעלו. נערך 2013 בנובמבר 2011 שנים על-ידי genia
פורסם 2013 בנובמבר 2011 שנים הצלחתם להירשם לאתר הזה?הוא טוען ששם המשתמש שלי לא חוקי עבור כל שם שאני כותב.
פורסם 2013 בנובמבר 2011 שנים גדול. תודה רבה.לא מבין מה את מתלוננים שיקח הרבה זמן למלא את זה? פשוט תתיחסו לזה כאל אכסון ללא הגבלה וזהו. אני אסביר לך בדוגמה ויזואלית. דמיין שיש לך מחסן ענק בו אפשר להכניס מאות מכולות. אבל הפתח היחידי להכנסת חפצים הוא דרך דלת פצפונת(שים לב למטבע): עכשיו, אם כל מה שאתה מכניס למחסן זה דברים קטנים מאוד, ורק כמות קטנה מהם כל פעם, זה לא היה נורא בכלל. אבל כשאתה רוצה להכניס כמה ארגזים, מכולה, או אפילו רהיט, זאת כבר בעיה גדולה(pun intended).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.