עבור לתוכן

הרכבת מפרט לעריכת וידאו (סטודנטית לקולנוע)

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך לא לחרוג

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, אינטרנט, יישומים משרדיים כמו וורד וצפייה בסרטים

במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן Avid ואולי גם פוטושופ באופן תדיר (נניח פרוייקט אחד לשבוע)

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב הומלץ לי לא לקחת מסך שהוא פחות מ 22 אינץ ואני מניחה שארצה את הרזולוציה הכי טובה שאוכל להשיג בסכום הזה

האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) מסך, מקלדת, רמקולים (הסכום אמור לכלול את הציוד ההיקפי)

האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר :)

עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אצטרך מערכת הפעלה, עדיפות לווינדוס 7 או 8 ודרושה הרכבת מחשב בחנות

האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז

האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3

האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, כל עוד המחשב מחזיק לי את ה avid לא אצטרך שידרוג

תודה מראש לעוזרים, אני כל כך קלולס שזה אפילו לא מצחיק.

:ugly26:

פורסם

צר לי, אך את "חיה בסרט".

4.5K למפרט לעריכת וידאו?

כולל מסך וציוד היקפי?

אין לי כח אפילו לחשוב על מפרט מתאים...

פורסם

לא כללתי מקלדת ורמקולים מבחינת ציוד היקפי רק מסך(עם חריגה קלה של כמה עשרות שקלים)

המפרט מבוסס מעבד I5 ,עם 8 גיגה ראם זיכרון,לוח אם עם אפשרות להרחבה בעתיד עד 6 חיבורי סאטה(כוננים קשיחים ו/או צורב)ושני חיבורי USB3.שמתי גם כונן מערכת SSD לטעינת מערכת ההפעלה והתוכנות (ניתן לשנות לקשיח וכך לחסוך 100 שח בקירוב +כונן קשיח טרה (שזה הנפח המינימלי לעבודה עם קבצי מדיה גדולים)לחומרי הגלם,כרטיס מסך בינוני כללתי אבל פחות רלוונטי לביצועי של אביד - מכיוון שהתוכנה יותר נשענת על המעבד.+מסך 1080P של דל עם פאנל IPS איכותי.ומערכת הפעלה WIN 7

הייתי ממליץ בחום להוסיף קשיח נוסף אחד לפחות שיהיה כונן רנדורים/אקספורטים,כמו כן אביד בגרסא החדשה שלו דורש יותר זכרון ראם מאי פעם - 8 גיגה זה המינימום אבל אם את מתכוונת לבצע טרנסקודים(המרות) של חומרי הגלם כדאי להשקיע ב8 גיגה נוספים.

אבל ההשקעה הכי משתלמת לטווח רחוק זה שדרוג המעבד לI7(הוספה של עוד 550 שח)

הבנתי שאת שנה ראשונה בלימודי קולנוע - המפרט הזה יספיק לך לדעתי,בהמשך הדרך אפשר תמיד להרחיב זיכרון/להוסיף עוד כוננים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪883

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-H77M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪416

מארז:

באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪660

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪340

כרטיס מסך:

Sparkle GTX650 1GB GDDR5 Super OC Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪613

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪319

קשיח למחשב שולחני:

Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪435

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪830

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4561

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4470 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/bhjdutqz

נערך על-ידי Avidtor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים