עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט מחשב לעריכת סאונד

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1

863

Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1

45

מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1

184

Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1

270

הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1

50

Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1

418

G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1

400

ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Enermax NAXN TomaHawk II 450W ENP450AST,

479

סה"כ מחיר לכל המוצרים:2709 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט והאם הוא מספיק טוב לתקציב ולמטרות שרשמתי, אם לא, מילאתי את השאלון ואשמח אם תוכלו להציע לי משהו חלופי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, הרצה של VST (Virtual Instruments), פלאגינים לתוכנות סאונד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools ו-Cubase בשימוש כבד-פרנסה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור הדרום, אבל אין העדפה מעבר למקום אמין

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).Firewire, USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, ברמת הRAM, והארדיסקים (SSD בעתיד)

תודה (:

נערך על-ידי gilzissu

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים